2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم به سلامتی، ان شاء الله دیگه این دفعه مامان میشی آره گلی آسپرين رو متفاوت شروع میکنن من ا ...

مرسی عزیزم...زینبی جان من پریود هام نامنظم هست و دکتر بخاطره شروع انتقال دیفرلین داده...اگه بزنم و پریود نشم چکار کنم؟اخه میگن یائسگی موقت میاره

واقعیتش انتقال قبلیم از هر لحاظ اکی بودم جوری که هر دو تا دکتری که سونو کردن  شرایط رحمم رو گفت ...

عزیزم اون دفعه قطعا مشکلت رحم نبوده، جنین بوده که نمونده، ولی باز هر جوری حس بهتری داری عمل کن

ان شاالله که نتیجه میگیری، به همسرت هم بگو صبر لازم داره این راه نه اتمام حجت، 

والا إمپولاش رو ما میخوریم ناز اونا هم باید بکشیم🥴🥴🥴🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اچ ام جی داروی خوبیه با اینکه ایرانیه...تو این پنج شش روز بنظرم با اچ ام جی جواب میگیری چون هر ...

امیدوارم و از خدا میخوام که تلاشامون بی نتیجه نمونه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

دخترااا...من از همی الان بنظرتون شروع کنم به اب کیسه  گرم گذاشتن‌رو شکمم؟؟ مربای به هم شروع کردم به خوردن به تنهایی با چای ونان

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
😇😇😇😇 پس معلومه اطلاعات‌ش در زمینه ivf مال عهد عتیقه🤭🤭🤭🤭 نه والا گلی کسی رو سراغ ندارم، از د ...

سلام عزیزم خوبی ؟ 

میگم من تست پاپ اسمیر دادم ماه پیش ولی پیش دکتر خودم نه چون اون سرش خیلی شلوغه نوبتاش بد گیر میاد یه دکتر دیگه رفتم تو جواب تیک inflammation رو زده 

شنبه باید برم برا شروع سیکل انتقال 

خود خانم دکتر فقط پرسید سوزش یا خارش و ترشح یا درد نداری گفتم نه اخه هیچی ندارم گفت تستت هیچ مشکلی نداره حالا نمیدونم برا انتقال مشکلی پیش نمیاره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
الان در چه وضعیتی هستین؟؟باردار شدین؟؟عمل کردین؟؟اندومتریوزتون چجور شروع شد و الان تو چه وضعیتیه؟؟؟

من درد شدید زمان پریودی و خونریزی کم داشتم و کم کم دردم زیاد شد و تو کل ماه درد داشتم . تو سونو هم واضح نشون داد که اندومتریوزم.تا زمانی که جراحی نکردم همیشه انتقال هام منفی میشد البته بودن دوستانی که مثبت هم شدن ولی گفتم من تجربه خودم رو گفتم

😇😇😇😇 پس معلومه اطلاعات‌ش در زمینه ivf مال عهد عتیقه🤭🤭🤭🤭 نه والا گلی کسی رو سراغ ندارم، از د ...

سلام عزیزم من یکشنبه پانکچر دارم تست کرونا دادم منفی بوigG وigM هر دوش منفی بوده ولی چند تا فاکتور مثل cbc و crp بالا هستند وقتی رفتم جواب رو بگیرم آزمایشگاه گفت به دکتر فرستاده نمی دونم دکتر دیده یا نه ولی میگم باید ببینه و بهم بگه که پانکچر میکنه یا نه خیلی خیلی نگرانم لطفا اطلاعاتی دارید کمکم کنید ممنون

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
مرضی جان خوندم همه رو.اصلا اثر نداره واسش.بدتر انگار لج میکنه.یکی دو روز هفته پیش خابش درست شدا.ولی ...

آخی عزیزم، هر کدوم به یه دردی گرفتاریم متأسفانه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
😂😂 مرضی جون اتفاقا داشتم فکر میکردم الان بهت که دخترمنم مثل دختر تو علاوه بر بیخابی گریه شدید هم م ...

الهی بگردم 

داغشون رو نبینی عزیزم، الآن دخترتون چند سالشه؟؟ 

سارا جان احساس میکنم محال که از یادم بره ولی بازم شماها تجربه تون بیشتر، بعضی وقتها گذر زمان خیلی مسائل رو حل میکنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرضي جون نگو اينطوري يك كم كه بزرگتر بشه و شيرين كاري و شيرين زبونيهاش رو ببيني اين روزها رو فراموش ...

بجون دخترم همین الآن که پیام سارا رو ریپلای کردم، تو فکرت بودم مامان سبحان

نمیدونم عزیزم بخدا من اینقدر اذیت شدم که لذتش رو نمیبرم، حداقل الآن که لذت نمیبرم، دخترم دیشب 3 خوابید تا 5،از 5 تا الآن تو بغلم چرت میزنه یه دفعه گریه میکنه، بخدا گردنم داره میشکنه 

فدات عزیزم من الان ۲۶ هفته و ۵ روزم انشاالله اوایل آذر زایمان به امید خدا 

بسلامتی و دل خوش عزیزم 

هم عروسم اواخر آدر هست زایمانش 

عزیزم اگر تهرانی سفیدبرفی رو ببر پیش دکتر بهروز مقدادی متخصص گوارش و آلرژی کودکان هستش بی نهایت دکتر ...

ثمین جان تهران نیستم عزیزم 😢

تو این شرایط هم برام مقدور نیست برم تهران 

بجون دخترم همین الآن که پیام سارا رو ریپلای کردم، تو فکرت بودم مامان سبحان نمیدونم عزیزم بخدا من ای ...

مرضی جان دخترتون کولیک هست و تا 4 ماه اینجوری 

بچه های کولیک بهتره هر شب حمام کنن و بعد ماساژ  ماشین سواری رو خیلی دوس دارن و اروم میشن تو ماشین و اینکه از این ننو قدیمی ها خیلی واسشون خوبه حتما واسش ننو ببند راحت میشی 

خودت هم بادمجون حبوبات لبنیات سبزی خام نخورین 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود