2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
بهشون برخورده عالی بود     نه عزیز دلم. ممنونم بابت دعاهای خوبت.. برام عجیب بود چون من ...

خوش خیالی نیست واقعیته عزیزم.فقط به نظرم نذار بین انتقالات فاصله بیوفته.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین اگر قبل از روز 21 سیکل پریود بشی باید بررسی بشه و باید بری دکتر سونو منم آند ...

زینب جون من الان منتظر پری دوم بعد از انتقال منفی هستم.و تقریبا 12 روز عقب افتاده.همچنان منتظر بمونم ؟؟؟ چون با این سیکل باید LD رو شروع کنم و برم تو سیکل انتقال.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه هیچی نگفت که بگه عقبی؟؟ طبق پریود چقد میشدی؟؟ یعنی چقد فرق سونو و پریودت بود؟؟ ممنون عزیرم  ...

طبق تاریخ پریود ۵هفته و ۴ یا ۵ روز میشد ولی فقط از من تاریخ انتقال رو پرسید نه هیچی نگفت که بگه عقبی یا نه گفت اگه واژینال سونو میشدی احتمالا جنین دیده میشد ولی من ترسیدم از واژینال. منم مثل شما الان ۲ هفتس که فکرو ذکرم شده تشکیل قلب باور کن ی لحظه هم از فکرش در نمیام اون دوهفته ای که منتظر جواب ازمایش بودم اینقد استرس نداشتم که الان دارم ..ولی خدابزرگه مطمئن باش که صحیح و سالم بغلشون میکنیم این افکار ما هم طبیعیه چندسال چشم انتظاری باعث میشه این همه نگران همه چی باشیم 

نازی جون اول اینکه تبرییییک فراوان...خدا رو شکر که بارداری و خدا همه دلتنگیهاتو جبران کرد.ایشالا که ...

خیلی ممنونم عزیزدلم مرسی ...اره رفتم دکتر  سینه هامو معاینه کرد گفت هیچی نیس ازمایش کروناهم دادم منفی شده حالا یه ازمایش دیگه دکتر نوشته احتمالا عفونتی چیزی توی بدنم هست که به شکل غده زیر بغلم دراومده گلودردم هم خداروشکر خوب شده ‌....عزیزم الهی که خدا به زودی معجزه قشنگشو بذاره تودلت وسورپرایزت کنه 

ایشالا  عزیزم همون اولن بار با بتا قشنگ همه اشک شوق بریزیم برات با روحیه  خوب پیش برو &nbs ...

سلام مامان روژان جون شما سری قبل هم جنین هاتون بلاست بودن؟از اول بلاست فریز شدن یا بعدا رشد دادن؟

عزیزم بعد از انتقال روزی نیم ساعت پیاده روی داشتی؟ از روز چندم؟

بله 

از روز سوم پیاده روی داشتم

تازه تو خونه هم بعد هر وعده غذایی راه میرفتممم

بچه ها اگه اعتقاد دارید نماز شب بخونید خیلی حاجت میده

نماز استغفار آیت الله شاه آبادی رو بخونید همش دو رکعته

هر روز استغفار کنید 

بله درسته  از روز سوم  ۳ تا استرادیول من خودم این سری برای انتقال  ویتامین  دی ...

عزيزم صبح رفتم دكتر 

گفت دير اومدي بايد ديروز مي اومدي

ديگه گفت عجله نكن قرص و آمپول اينا داد

گفت ايشاللع بذار مهر ماه انتقال بدع

گفتم باشه

گفت مهر ماه سيكل نچرال امتخان ميكنم برات

خدارو شکر....تبریییکککک....من و همه دوستای منتظر چقدر آرزوی دیدن این آزمایش مثبت رو داریم.....برای ه ...

ممنونم از تبریک قشنگت 

چشممممم اگه لایق باشم برای همه دوستای منتظرم دعا میکنم که هر چه زودتر مامان بشن با یه بتای تپل مپل🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽😍😍😍

@النا111111     سلام عزیزم ...امروز قرار بود بی بی چک بزنی ؟ بیا باخبر خوش خوشحالمون کن ...

سلام دوستم. راستشو بخوای اصلا جرئت بی بی چک گذاشتن ندارم. همش حالت تهوع دارم و حس پریودی. دل درد نیستا. دلم یه جوریه که انگار الانه که پریود شم. توکل بر خدا. فقط شنبه ظهر بیاد و تکلیفم روشن شه

سلام دوستم. راستشو بخوای اصلا جرئت بی بی چک گذاشتن ندارم. همش حالت تهوع دارم و حس پریودی. دل درد نیس ...

عزیزم بحق حضرت فاطمه که بارداری 

میدونم چطور حسی میگی خودم امروز موعدمه دلدرد ندارم حس پری دارم یجوریه که الانه بیاد