2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
ممنونم عزيزدلم❤️❤️❤️❤️  لك لانه گزینی نداشتم /تخمدونام و کشاله رانم تیر میکشید /پهلو راستم سوز ...

عزیزم به من گفته بودن ذکر رب لا تزرنی  چله بگیرم ۴۰ شب ۷۰ مرتبه بخونم من الان شب ۳۷ هستم یعنی اشتباه خوندم؟؟؟ باید ۱۱۰ بار میخوندم؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نوشین جان خوبی نی نی هامون‌ خوبن ؟شما سیاه دانه رو آسیاب میکردی با عسل میخوردی یا نه

سلام عزیز دلم خداروشکر دل تو دلم نیست موقع سونو برسه ببینم چی به چیه

بله عزیزم همون لحظه آسیاب کردم و با عسل قاطی کردم. اما پرولاکتینم رفت رو ۱۴۲۸ حواست باشه زیاد نخوری

عزیزم😍😍😍 انشاالله سالم باشه هرچی خدا بهم بده خوبه❤❤❤ نوشین جون شما هفته ی بعد میری سونو؟

الهی آمین

روز انتقال برای من دوتا آز بتا نوشت یکی یازدهم شهریکر یکی هم سیزدهم گفت جوابش که اومد زنگ بزن مرکز به ما بگو . یک هفته بعد دومین آزمایش برای مشاهده ساک بارداری بیا سونو

سلام عزیز دلم خداروشکر دل تو دلم نیست موقع سونو برسه ببینم چی به چیه بله عزیزم همون لحظه آسیاب کردم ...

نوشین جان میبینم که آز دادی دوباره،، بازم تبریک میگم بهت...انشاالله هردوتا نی نی نازت به دلت چسبیدن و به آرزوت رسیدی عزیزم...التماس دعا🙏🙏🙏

سلام عزیزم. خوبی خودت؟ رفتم سونو مستقیم

لیلای عزیزم به شمام تبریک میگم مجددا...بسلامتی صدای قلبشم شنیدی دیگه کاملا خیالت راحت شد

حالا فقط کیف کن از وجود لوبیای تو دلت،،انشاالله صحیح و سالم بغلش کنی عزیزم

التماس دعا مامان خانوم🙏🙏😘😘

فقط حتما داروهای قبلت رو بهش بگو واینکه چند تا تخمک داشتی و چطوری بود روند،هی بهش یادآوری کن،شاید تغ ...

باشه حتما👌

الهی آمین عزیزم😘

ممنونم❤💋

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره 5 هفته که خیلی زوده. آره عزیزم دیدم وروجک رو. بالاخره بعد از تقریبا 13 سال رخ نمایی کرد!! 13 سال ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات حست واقعا الان عالیه❤️😍🌺انشالله به سلامتی بیاد بغلت 

دکتر نصرم ذوق کرد😅

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام مامان روژان جون شما سری قبل هم جنین هاتون بلاست بودن؟از اول بلاست فریز شدن یا بعدا رشد دادن؟

سلام عزیزم نمیدونم  از اول بلاست  بودن یا نه

کلا ۹تا جنین بود که دوتاش گفتن بعد فریز از بین رفته سری اول اصلا نمیدونم  چند روزه بودن ولی سری دوم دوتا ۵روزه بلاست که هیچینگ شده  انتقال دادم که نشد 

و این سری  یدونه ۲روزه اس و دوتا بلاست و ۵ روزه که گفتن روش لیزر و  شکاف هم زدن 

توکل به خدا که بگیره چون دیگه جنین ندارم 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊