2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
فدات‌بشم‌خواهری ممنونم‌ازدعای‌خوبت انشالله‌‌بارداری‌بسیارخوبی‌داشته‌باشی نی‌نی‌هاتوصحیح‌وسالم‌بغل ...

خداروشکر نسبت به روزای قبل بهترم 

این راهی که داریم میریم روزای سخت و روزای خوب زیاد داره دیگه بد و خوبش باهمه باید بگذرونیم

این حس رو از ته دلم برات آرزو کردم مامانه آینده💋💋💋💋💋

ممنونم عزیز دلم ،مرسی مامان زیبا 😍😍😍😘😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما خوبین من امروز رفتم ازمایش کرونا دادم crpمنفی بود ولی تو ازمایشگاه گفتن این ازمایش دقیق نیست خیلی نگرانم دکتر دید گفت کرونا نداری علائم خاصی هم ندارم جز احساس فشار روی سینم و احساس میکنم نفسدکم میارم با کمی بدن درد ولی اکسیژن خونم ۹۸ بود خیلی نگرانم تورو خدا کمکم کنید😔😔

سلام خانوما خوبین من امروز رفتم ازمایش کرونا دادم crpمنفی بود ولی تو ازمایشگاه گفتن این ازمایش دقیق ...

عزیزم نگران نباش.عفونت داشتیcrp میاد بالا.همین که منفیه نشون میده که بدنت درگیرنیست.شما بیشتر استرس دارین این علائمی که میگه واسه استرسه منم ازاسترس یه روز مثل شما شدم.کرونایی هایی باعلائم شدید خوب شدن چه برسه به شما که هیچ علایمی ندارین.ارامش بهترین راهه براتون.بااسترس سیستم ایمنی تونو پایین نیارین

میگم زینب جان من که دوشنبه بعد انتقال دارم و جنین هام ۳ روزه هستن،اونارو کی برا ذوب باید دربیارن تا ...

اگر درست حدس زده باشم دوشنبه دیگه مرحله اول جنین های سه روزه رو انتقال میدن، پس همون روز ذوب میکنن، و دو روز بعد احتمالا بلاست ها رو انتقال میدن

خیلی خیلی ازتون ممنونم انشالاهرچی ارخدامیخای بهت بده توروخداجواب انتقالتوبه منم بگوعزیزم شماتعین جنس ...

من پلیکیستیک همسرم هم ضعیف نه عزیزم تعیین جنسیت نکردم 

اصلا شلوغیش اذیتکننده نیست اصلا معطلی نداره 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستان تو‌رو خدا اگر پیغام منو خوندین و تحربشو داشتین ممنون می شم راهنماییم کنین کسی بوده اینجا ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین اگر قبل از روز 21 سیکل پریود بشی باید بررسی بشه و باید بری دکتر سونو

منم آندو داشتم گاهی یه کم زودتر و گاهی یه کم دیرتر پریود میشدم

قربونت برم برات خوشحالم که از لیست انتظار در اومدی و خدا فرشته قشنگتو بهت بخشیده. دعا میکنم فرشته هم ...

نوشین جون خیلی خیلی تبریک میگم عزیزم 

انشاالله دوران بارداریت رو به سلامت بگذرونی و نی نی سالم و به موقع بغل کنی ❤️💙😘🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین اگر قبل از روز 21 سیکل پریود بشی باید بررسی بشه و باید بری دکتر سونو منم آند ...

زینبی جان من الان حدودا چهارماهه اینجوری شدم نمی دونم چرا ولی تو اینترنت خوندم یه دلیلش اندومتریوز هست شما قرص خوردی برای اندو؟

چون من گریدم بالاست و ذخیره تخمکم کم😔اصلا نمی دونم چه کنم

عزیزم نگران نباش.عفونت داشتیcrp میاد بالا.همین که منفیه نشون میده که بدنت درگیرنیست.شما بیشتر استرس ...

خدا خیرتون بده انشالله که همینطوره😍چجوری عکس بفرستم ک جواب ازمایشم رو ببینین