2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
مرسی مامان لی لااااااا ی مهربون و خوش قلب انشاالله فرشته ی تو شکمت رو صحیح و سالم بغل کنی  خی ...

فدااات مامان موری جون. ممنون از محبتت. به همچنین عزیزم     

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت برم‌عزیزم..ازمایش دادی جواب مثبتت دیدی قند تو دلت اب شد برای ظهور‌امام زمان بعدش برای منتظرا ...

ایشالا  عزیزم همون اولن بار با بتا قشنگ همه اشک شوق بریزیم برات با روحیه  خوب پیش برو  توکل به خدا

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی بهت تبریک میگم.برات صلوات فرستادم به نظر من احتمالا دوقلو داری. راستی علائمی نداشتی؟جنی ...

مرسی دوست مهربونم که برام صلوات فرستادی

انشاالله این لحظه شیرین به زودی روزی خودت بشه 🙏🏽

علایم والا فقط تخمدونام و کشاله رونم تیر میکشید و پهلو راستم سوزن سوزن میشد و پاهام همش یخ بود

سه تا جنين بلاست دكتر نصر برام انتقال داد

همه بهم میگن احتمالا دوقلویی

خیلی دوست دارم دوقلو بشه🙏🏽🙏🏽🙏🏽😍

خدا کنه شکمی باشه فقط مگه تیکر سزارینم داره؟ من ندیدم فقط اولین روز آخرین پریودیمو زدم البته منم تص ...

راستش من جراتشو دارم اما جونش رو بعید بدونم     

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ایشالا  عزیزم همون اول با بتا قشنگ همه اشک شوق بریزیم برات با روحیه  خوب پیش برو  توک ...

امیدم به خداهه..خیلی دل میشکنن ولی ما خدارو داریم قربون‌حکمتش برم الهی..ممنونم عزیزدلمم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ممنونم عزيزدلم❤️❤️❤️❤️  لك لانه گزینی نداشتم /تخمدونام و کشاله رانم تیر میکشید /پهلو راستم سوز ...

انشالله بسلامتی و خوشی بیان تو بغلتون.

مرسی از راهنماییتون

برای همه ما دعا کنید انشالله خدا به ما هم معجزه اش رو نشون بده

مرسی عزیز دلم الهی امین 😍😍😍من دوس داشتم دیروز سونو بشم ساکو ببینم شوهرم میگه تاسونو نشی وجنینو نب ...

سلام عزیزم خوبی .بارداری😍😍؟؟خداروشکر طبیعی باردار شدی؟😀

فدااات عزیز دلم. ممنون از محبتت. آره به شدت خوش اخلاق و خوش برخورد. دکتر نصر میخندید میگفت تتمه تخمک ...

بهشون برخورده عالی بود   

نه عزیز دلم. ممنونم بابت دعاهای خوبت..

برام عجیب بود چون من تو IUI حتی تا قبل آزمایش پریود نشدم. اما این بار اینهمه شیاف نتونست کاری کنه! حتی خودم خودسر دو روز آخر آمپول اضافی هم زدم که دیگه انقد دوز پروژسترون بالا رفت کل روز سردرد داشتم. ولی خوب نشد دیگه. به هر حال منم اون دو روز لکه بینی رو به فال نیک میگیرم که شاید رحمم داره آماده میکنه خودشو! بعد دو سال خسته نباشه واقعا    حالا خوش خیالیه یا هر چی، به این بارم امیدوارم   

شما مامان ها و اقدامی های گوگولی هم برام دعا کنید همیشه ممنونتون میمونم   

مبارکت باشه عزیزم‌الحمدالله شکررر بسلامتی به دنیابیادعزیزم..از ته دلت منم دعاکن دعای زن باردارمیگیره

ممنونم آرام عزیززززم

مرسی از دعای قشنگت

منم از ته دلمممممم برات آرزو میکنم و از خدا میخوام شیرینی این لحظه رو خیلی زود زود نصیبت کنه و باردار بشی عزیزدلمممممم

به خدا توکل کن و دعا بخون تا میتونی

ممنونم آرام عزیززززم مرسی از دعای قشنگت منم از ته دلمممممم برات آرزو میکنم و از خدا میخوام شیرینی ...

ممنونم موری جان ‌‌..چشم عزیزم..میخوام هم‌مثل خودت ۱۱۰بار روزی رب لاتذرنی.... بخونم..زیارت عاشورا‌ دعای معراج سوره انشقاق و انفطار..همچی سپردم به خدااا خودش هرچه مصلحت میدونه

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام مرضی جونم خوبی؟ سفید برفی چطوره؟ بهتر شده؟ من ۲۸ مرداد انتقال داشتم برام یازدهم و سیزدهم بت ...

تبریک میگم نوشین جون......من چندروزیه اینجا نیومدم الان که پیامتو دیدم خیلی خوشحال شدم...دیگه وقتشه بری برای نی نی لباس سفارش بدی..ایشالا به سلامتی بغل (شون) کنی.