2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
دوستان من همسرم حدود دوهفته اس کرونا گرفته بود روزای اول متوجه نشدیم وتوخونه رعایت نکردیم من خوب بود ...

نازی جون اول اینکه تبرییییک فراوان...خدا رو شکر که بارداری و خدا همه دلتنگیهاتو جبران کرد.ایشالا که خودت و نی نی سلامت باشین.نگران نباش با 4030تماس بگیر یا برو دکتر حتمااا...البته تا الان که من دارم این پیامو مینویسم حتما رفتی...ایشالا که به خیر بگذره..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستای مهربونم من امروز آزمایش بتا دادم خدارو هزاران هزار مرتبه شکر مثبت شد انشاالله ش ...

خدارو شکر....تبریییکککک....من و همه دوستای منتظر چقدر آرزوی دیدن این آزمایش مثبت رو داریم.....برای هممون دعا کن.

عزیزم خوب کامل قطع شده همون لانه گزینی بوده ایشالله 😍😍😍 مال من هی بیشتر شد!  به بیمار بعدی ...

واااایییی عاشق اون روحیتم...خیلییی باحالی...شوهرت خیلی خوشبخته که یه خانوم به این بانمکی و شوخ طبعی داره..

لی لا جونم سلام. خوبی؟نی نی گلی خوبه؟یه سوال برام پیش اومد.من هیچوقت ویتامین d دکترم بهم نداده چون ب ...

مرسی عزیزم. ویتامین دی رو نمیدونم عزیزم، اگر متناسبه فکر نکنم بهت دوباره وینامین دی بده. مطمئنی اندازش خوبه؟ آخه ویتامین معمولا با قرصش اندازه میشه ها

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم ....خیلییی خوشحالم برات خداروشکر ❤لیلا جون من یه خواهر دارم که مجرده دخترم عاشقشه همش میگ ...

خدا هردوشون رو برات حفظ کنه عزیزم. ممنونم نازنینم ❤❤❤

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عه دقیقا داروهای میکرو قبلم اصفهان، همینا بود ممنون عزیزم انشالله شما هم بهترین نتیجه رو بگیری. انش ...

فقط حتما داروهای قبلت رو بهش بگو واینکه چند تا تخمک داشتی و چطوری بود روند،هی بهش یادآوری کن،شاید تغییر بده دارو ها رو .

ممنون از دعای خوبت عزیزم.

انشاله نی نی سالم روزی همه منتظرا💗

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
@shadennn    شادن جون عزیزم شما اولین سونو با تاریخ پریودی یکی بود؟؟؟

سلام عزیزم تبریک میگم بهت .. پستتو دیدم دیدم مثل خودمی من روز ۲۷ انتقالم رفتم سونو شکمی شدم فقط ساک دیده شد به من گفت ۴هفته و ۴ روز هستی گفت ۲هفته دیگه بیا برا قلب منم روز شنبه یا یکشنبه میرم میگن سونو شکمی زود نشون نمیده .. سونو هم با تاریخ پریودم یکی نبود دکتر فقط تاریخ انتقالو ازم پرسید نه پریود 

سلام عزیزم تبریک میگم بهت .. پستتو دیدم دیدم مثل خودمی من روز ۲۷ انتقالم رفتم سونو شکمی شدم فقط ساک ...

عه هیچی نگفت که بگه عقبی؟؟ طبق پریود چقد میشدی؟؟ یعنی چقد فرق سونو و پریودت بود؟؟

ممنون عزیرم 

از دیروز خودخوری میکنم میگم اگه یه چیزیش بشه دق میکنم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩