2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045907 بازدید | 684488 پست
سلام گلم دکتر برام پاپ اسمیر نوشته دیروز پریودم تموم شد فردا میتونم برم انجامش بدم؟ اخه تو نت نوشته ...

زیاد رو روز زوم نمیکنن فقط ۲روز قبلش نباید نزدیکی داشته باشی یا از ژل واژینال اینا استفاده کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدشانسی و بی سوادیه دکترا مشکل اصلی اینه من تا انتقال 13 اصلا نمیدونستم مشکلی ایمنی و انعقادی دارم ...

وااااای یعنی هیچ دکتری برات ازمایش ایمنی و‌انعقادی ننوشته بود خودت هم نمیدونستی؟ فقط همینجوری برات انتقال میدادن؟ بدون هیچ کاری

من دفعه اول ک بتام رفت بالا افت کرد به دکترم گفتم برام ازمایش ایمنی و انعقادی بنویس 

سلام خانوما خوبین ببخشین یه سوال داشتم من یک هفته پیش مادر شوهرمو بخاطر کرونا از دست دادیم و چون خوا ...

عزیزم دوتا ماسک بزن همراه شیلد حتما برو اسکن بده البته اگه هیچ علائمی نداری از تنگی نفس و سرفه میتونی نری اسکن ازمایش نرو چون هیچ فرقی یه حالت نداره چه مثبت چه منفی باید خونه بمونی و استراحت کنی بگو‌ همسرت بره داروخانه برات پودر روتارین بخره روزی دوبار بریز تو ابجوش و بخور عالیه هر چی تو ریه و گلو باشه از بین میبره کلی چیز گیاهی توش داره، نگران نباش من خالم کرونا گرفته حالش هم خوب نیست سرفه شدید داره ولی اسکن داد گفتن به ریه نزده وقتی تو علائم نداری پس به ریه نزده

عزیزم دوتا ماسک بزن همراه شیلد حتما برو اسکن بده البته اگه هیچ علائمی نداری از تنگی نفس و سرفه میتون ...

نه عزیزم هیچ علایمی جز بدن درد نداشتم و ندارم اونم دیردز دکتر دارو داد خوب شد یکم .فقط میترسم بدون علامت باشه خدایی نکرده ریه ام آسیب ببینه

نه عزیزم هیچ علایمی جز بدن درد نداشتم و ندارم اونم دیردز دکتر دارو داد خوب شد یکم .فقط میترسم بدون ع ...

خب خداروشکر خفیف گرفتی فک نکنم احتیاج به اسکن باشه حالا اگه میخوای خیالت راحت باشه میتونی بری بدی

عزیزم خیلیا با ۱۵ تا جنین مامان نشدن خیلیا هم یدونه داشتن و مامان شدن  فقط دست خداست  تو ...

میگم انروز رفتم سونو گفت ۱۳ هفته ولی به حساب سونو قبلی ۱۲ هفته و ۳ روزم‌میشد الان چجوری حساب کنم؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود