2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
من هستم

سلام عزیزم 

ببخشید به من فقط یه امپول داده دکتر عارفی 

روش زده زیر جلدی

میخواستم بدونم دور ناف باید بزنم یا بازو

اگه دور ناف چقدر از ناف فاصله داشته باشه، چطور بزنم، اصلا میشه رفت بیرون زد؟ ساعت خاصی باید زد؟

بعد یه سوال دیگه، به من گفتن روز سوم پریودی، من مشکلی که دارم اینه که من غروب پریود شدم و خیلی سبک بود حالا باید روز اول حسابش کنم یا فرداش روز اول حساب میشه؟

روز چندم پریودی باید برم پیش دکتر؟ 

ببخشید سوالام زیاد شد ممنون میشم جواب بدید

سلام عزیزم  ببخشید به من فقط یه امپول داده دکتر عارفی  روش زده زیر جلدی میخواستم بدونم ...

سلام عزیزم اسم آمپولت چیه النوا هست ؟ اگه هست دور ناف  بزن یا خودت یا بیرون فرقی نمی کنه بعد روز هشتم برو پیشش که سونو بشی اگه در حد لکه بینی هست اون روز حساب نمیشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بمیرم چه دردی کشیدی خواهر .خدا خودش کمکت باشه .وهزار ماشاء الله به این صبری که داری .مطمئن باش ...

خدا نکنه خواهر.انشالله که خدا به منم ی نیم نگاهی بندازه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام خانوما خوبین ببخشین یه سوال داشتم من یک هفته پیش مادر شوهرمو بخاطر کرونا از دست دادیم و چون خواهر شوهرم اینا اومده بودن چن روزی پیش هم بودیم الان دو روزه بدن درد و سر درد شدید داشتم دوبار رفتم دکتر دارو داده الان کمی بهترم ولی آزمایش و اسکن نرفتم بنظرتون اول اسکن برم یا ازمایش میترسم به ریه هام رفته باشه هیچ علایم دیگه ای ندارم اسکن رو میترسیدم برم چون همه مریضایی کرونایی  میرن اونجا اسکن میشن تورو امام حسین راهنماییم کنین خیلی نگرانم ممنون

خوبم عزیزم ..مرسی .. نمیدونم والا اگه بچه باشه هفت هفته ... تو خوبی؟

فدات خوبم پس کی میری برا سونو؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ایشالا خودش میده. این انتظاره خیلی سخته. این یه بارش منو دیوونه کرده نمیدونم تو ۱۷ بار رو چی کشیدی. ...

ابن سینا و رویان رفتم رزاقی رفتم رشت هم مرکز الزهرا تحت نظر دکتر کبودمهری هستم

سلام خانوما خوبین ببخشین یه سوال داشتم من یک هفته پیش مادر شوهرمو بخاطر کرونا از دست دادیم و چون خوا ...

عزیرم اول برا همه یه ازمایش ساده crp مینویسن.که توکرونا عددش بالای ۳_۴هست.نگران نباش اگه گرفته باشی هم مال تو خفییفه باز سوال داری بپرس

عزیزم شما مشکلت چیه ک ۱۷ بار انتقال دادی؟

بدشانسی و بی سوادیه دکترا مشکل اصلی اینه

من تا انتقال 13 اصلا نمیدونستم مشکلی ایمنی و انعقادی دارم بعد اینکه بار 12انتقال دادم و مثبت شدم و جنین رو از دست دادم تازه یادشون افتاد که برام آز ایمنی و انعقادی بنویسن

عزیرم اول برا همه یه ازمایش ساده crp مینویسن.که توکرونا عددش بالای ۳_۴هست.نگران نباش اگه گرفته باشی ...

گلم ازمایش ۳ روز طول میکشه جوابش بیاد میترسم به ریه هام اسیب برسه تا جواب ازمایش بیاد دیروز دکتر یه چیزی وصل کرد به انگشتم گفت ساکشنت ۹۹ هست میدونین یعنی چی؟

سلام دوستای گل 

دوستم یک هفته پیش رفت طب سوزنی وقت پریودش هم دو سه روز بعدش بود ولی الان پنج روزه پریود نشده بی بی هم زده منفی شده به نظرتون بخاطر طب سوزنی بوده تاخیر داشته یا اینکه بره آزمایش بده  

خدایا شکرت
سلام خانوما خوبین ببخشین یه سوال داشتم من یک هفته پیش مادر شوهرمو بخاطر کرونا از دست دادیم و چون خوا ...

عزیزم اول ازت خون میگیرن  ببینن تو خونت عفونت داری یا نه که همون آزمایش اولیه کرونا   cpr  بعد ممکن دقیقا از بینی یا حلق تست بگیرن  و در اخر هم اسکن از ریه اس ترس نداره  انجام بده مامان من همون اول بهمن ماه گرفت خدارشکر به خیر گذشت  نگران نباش

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊