2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
ااا بازم تا ۱سال خیلی خوبه چون من بدون تاب لنگ بودم  بدردت خورد؟

هنوز نی نی به دنیا نیومده☺️ ولی از مامانایی که استفاده کردن پرس و جو کردم گفتن خوب و کاربردیخ، دیگه منم به جای صندلی غذای تک، تابشو. گرفتم که نخوام هم. تاب برقی و هم صندلی غذا بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من دفعه اول با اینکه دوقلو باردار بودم روز دوازدهم بی بی چکم نشون نداد.فرداش اتفاقی دیدم هاله ...

منم درد تخمدان دارم یعنی یهو تخمدانم تیر میکشه. توکل بخدا امیدورام این روزا سریع بگذرن

هنوز نی نی به دنیا نیومده☺️ ولی از مامانایی که استفاده کردن پرس و جو کردم گفتن خوب و کاربردیخ، دیگه ...

اوا حواسم نبود😂😂اره من شر اولی داشتم خیلی استفاده کردم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم، ممنون، شکر خدا خوبم، دیگه کم و بیش میام نی نی سایت، شما چیکار کردی؟ تو چه مرحله ای هستی؟

ای جان 

من ۲۹مرداد پانکچر شدم بیمارستان مهر 

۱۲تا جنین شد 

دکتر گفت پریود شدی  پاک شدی بیا داروهای انتقال رو بدم برای انشاالله پریود بعدی تعیین جنسیت هم تقاضا دادم 

فقط الان ۱۳روز گذشته پریود نشدم بهشون پیام دادم گفت اگر تا یک هفته دیگه نشدی آزمایش بارداری و سونو بده بیا مطب😳

بله عزیزم فرش هستش

عزیزم خیلیا با ۱۵ تا جنین مامان نشدن خیلیا هم یدونه داشتن و مامان شدن 

فقط دست خداست 

توکل به خدا کن 

ایشالا با همون دوتا مامان بشی و یه بارداری سالم رو تجربه کنی 🌺🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها من به خاطر اینکه پریودم افتاد تو تعطیلات انتقال این ماهو از دست دادم. بعلاوه اینکه دارم دکترم رو عوض میکنم. اما انقد هیجان دارم زودتر انتقال بدم... هی از صبح نشستم تو تاپیک هایی که نتیجه انتقالشون مثبت شده هیجان زده شدم.. این بار دیگه مثبت میشم ایشاللههههههههه

نوشین جان دوقلو بارداری عزیزم؟ 

والا مرضی جان دو تا جنین انتقال دادم یک دختر و یک پسر

به خدا گفتم اگر صلاحه و توان داشتن دوقلو رو در من میبینی ، بهم هر دوشون رو ببخش 

حالا فردا آز دارم برم ببینم عدد بتا چنده.پنج شنبه روز نهم انتقالم بود تو بیمارستان که حالم بد بود ازم بتا گرفتن ۱۱۰ بود. دکتر برام یازدهم و سیزدهم آز نوشته. همش میترسم بتام افت کرده باشه

بچه ها من به خاطر اینکه پریودم افتاد تو تعطیلات انتقال این ماهو از دست دادم. بعلاوه اینکه دارم دکترم ...

انشاالله انشاالله 😍😍😍😍😍😍

خیلی خوبه که روحیت عالیه عزیزم 

ایشالا که  زود زود مامان یه نی نی ناز بشی 

همین ماه هم اقدام کن ایشالا که طبیعی باردار بشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷