2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045890 بازدید | 684488 پست
میگم انروز رفتم سونو گفت ۱۳ هفته ولی به حساب سونو قبلی ۱۲ هفته و ۳ روزم‌میشد الان چجوری حساب کنم؟&nb ...

معمولا سونوی هفته ۷یا۸ دقیق تر از همه س و سن جنین و حتی تاریخ زایمان رو از روی اون مشخص میکنن

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
بچه ها از دارچین خبر دارین؟ آزمایش داد؟ 

عزیییزم. من شنبه خونریزیم شروع شد. منتها امروز آزمایش دادم هم به پیشنهاد بچه ها، هم گفتم یه وقت بارداری خارج رحمی اتفاق نیفتاده باشه. که نتیجه منفی بود.

مرسی که به یادم بودی مهربون   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی  عزیزم طبق روال قبلی خودت شروع کن فکر کنم استرادیول  باید بخوری دیگه

اره اتفاقا استراديول دارم

ولي يادم نيست روزي چندتا ميخوردم

فكر كنم صبح. و ظهر شب هر كدوم ي دونه

از روز سوم خوردم اون سري

گفتم ميخورم از سه شنبه

بچه ها من به خاطر اینکه پریودم افتاد تو تعطیلات انتقال این ماهو از دست دادم. بعلاوه اینکه دارم دکترم ...

خوبیه مام اینه که قبل از پریود میری داروهاتو میگیری و خیالت راحته

سلام خانوما ببخشید چند روز بعد از پانکچر میشه نزدیکی کرد؟

سلام گلم، تو برگه بعد از پانکچر برام زده بودن بعد از دو هفته 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اره اتفاقا استراديول دارم ولي يادم نيست روزي چندتا ميخوردم فكر كنم صبح. و ظهر شب هر كدوم ي دونه ا ...

بله درسته  از روز سوم  ۳ تا استرادیول

من خودم این سری برای انتقال  ویتامین  دی و ای و سی و امگا خوردم 

و روغن سیاهدانه شبها پایین شکمم ماساژ دادم  و باز تجربه دوستان  استفاده  کن که ایشالا حتمی مامان میشی 😍

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
میگم انروز رفتم سونو گفت ۱۳ هفته ولی به حساب سونو قبلی ۱۲ هفته و ۳ روزم‌میشد الان چجوری حساب کنم؟&nb ...

ان تی دقیق با اون فقط حساب کن 

البته من اینو از صدری پرسیدم گفت ان تی دقیق تره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷