2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
شما خودتون دکتر علیرضایی رو انتخاب کردید؟ روز پانکچر بیهوش میشیم دکتر رو نمیبینیم  دکتر نصر پان ...

بله من خودم انتخاب کردم صارم بودن اومدن اینجا منم اومدم.خیلی دقیقه ومهربون.اره خودش قیامت میشه یه صفحه اسم نوشته بودن واسه عمل دکتر نصر.قبل بیهوشی دکتر رو ادم میبینه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما خودتون دکتر علیرضایی رو انتخاب کردید؟ روز پانکچر بیهوش میشیم دکتر رو نمیبینیم  دکتر نصر پان ...

دکتر نصراول ۱۰_۱۵تاعمل پانکچر میکنه بعدش هم ۶_۸ نفر انتقال میده

زنده باشی عزیزم، خدانکنه  سارا واقعاً چرا بچه ها اینطوری شدن، مگه نه بچه باید شیر بخوره و بخوا ...

خداقوت مرضیه جان

میفهمم چی میگی.پسرمنم خودش رو هوا چرتشو میزنه.خستگیش درمیره.تا میام بزارمش تو رختخوابش بیدار میشه 😄 تو خاب هم هوشیاره! اصلا خابش سنگین نیست .مثل خودمه 

یکم بزرگتر شن.گوارششون بهترشه اروم میشن و راحت میخابن.بیشتر به خاطر این رفلاکس لعنتی که نمیزاره بخابن 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دکتر نصراول ۱۰_۱۵تاعمل پانکچر میکنه بعدش هم ۶_۸ نفر انتقال میده

دکتر علیرضایی خیلی دکتر خوب و مهربونیه.خیلی هم دقیقه..تو صارم امار مثبتاش بالا بود .خیالت راحت.به زودی زود مامان میشی عزیزم

سلام سارا جون خوبی ؟ ببین از این تاب برقی براش بگیر بزار توش من سر دخترم داشتم عالی بود و اشتباه کرد ...

سلام عزیزم..امروز غربالگری میری ان شاء الله ؟ به سلامتی و خوشی گلی جان

تا چند ماهگی میشه استفاده کرد تاب برقی رو براش عزیزم؟

عزیزم یه ارزو بود باما انتقال داده بود بتاش ۶۰ بود خبر دارید ازش ؟

نازنین جون فکر میکنم @آرزو۲۳۳۲ رو میگید. نتونستم تگش کنم. آخرین تاپیکش 20مرداد هست ک قرار بوده برای سونوی قلب بره. انشالله ک نی نیش در سلامت کامل هست😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الهیییییییییی اتفاقا من وسواس مرتب بودن دارم ، اگر شب ریشه های فرش مرتب نباشه یا چیزی تو خونه کج باش ...

نوشین جون سلام

بهتری عزیزم؟

مبارک باشه😍😍🎉🎉🎉

شما تهرانید؟ دکترت کی هست؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خیلی متاسفم عزیزم ان شالله اینبار بارداری موفقی داشته باشید،،، ببخشید شما عفونت رحم داشتید یا عفونت ...

ممنونم.نگران نباش توروخدا. من که گفتم نمیخوام انرژی منفی باشم. دکترم میگفتاحتمالا عفونت ادراری بوده اما من اصلا سوزش و خارش نداشتم. نترس توروخدارد. بسلامتی نی نیت به دنیا میاد.همه که مثل هم نیستن عزیزم. 

هیچ علایمی از عفونت نداشتی؟'ترشحی چیزی؟

نه اصلا. ازبس رعایت میکردم وببخشید لباس زیرم رو روزی دوسه بار عوض میکردم فکرش هم نمی کردم. امابعدش سه روز ترشحات غلیظ داشتم همراه باترشح آبکی. روز چهارم دکتر گفت باید بچه ها رو سقط کنی وگرنه عفونت رحمت رو درگیر میکنه و...

عزیزم من لکه بینی نداشتم اما درد تو کمر و تخمدونام رو الان که ۳۵ روز از انتقالم میگذره هنوز دارم&nbs ...

فریباجون منهم این دفعه فقط تاحالا که روز ششم هست درد دارم. بار اول که باردار بودم ده روز اول هیچ علائمی نداشتم.الان انگارمیخوام پریودشم. 

دارچین جون خوبی عزیزم؟ حالت بهتره؟ دکتر طرازی تو بیمارستان آبان هم هستش.اون روز که من پانکچر داشتم ...

مرسی عزیزم. خوبم

گفتم اگه ابن سینا هست نیاز به جابجایی جنین هم نیست. همونجا انتقال بدم

عزیزم من از خرداد ۹۸ تو اقدام بودم. ۹ مرداد امسال وارد سیکل شدم ۲۳ مرداد پانکچر داشتم و ۲۸ مرداد به ...

نوشین جان بازم مبارکه دکترت کی بود؟ ببخشا مشکلت چی بود طبیعی نشدی؟ راستی با اولین ای وی اف باردارشدی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم