2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045889 بازدید | 684488 پست
خوب میشی به زودی فدات بشم...یکمی سخته هایپری...نه نوشین جونم جرات ندارم...دارم میمیرم از استرس....بر ...

شما دیگه مامانی عزیز دلم. به امید خدا به فکر مراحل بعدی باش. خیلی خوبه قلبش داره تو این ماه شکل میگیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بهت تبریک میگم بلاخره این روزای سختم میگذره و خوب میشی مهم نتیجه ی کاره به بچه هات فکر کن که ق ...

الهیییییییییی اتفاقا من وسواس مرتب بودن دارم ، اگر شب ریشه های فرش مرتب نباشه یا چیزی تو خونه کج باشه یا نامرتب باشه ، من خواب ندارم الان داشتم فکر میکردم باید با وجود این دوتا غسل صبر کنم 

البته بچه های من آروم میشم خودم میدونم آخه من از وقتی بچه بودم شاید ۸ سال ، به خاطر شاغل بودن مادرم تو خونه کمک احوالش بودم زیر پام چارپایه میذاشتم قرمه سبزی میپختم ، خودم یک تنه خونه رو جمع کردم.... خدابه پاداش اون روزایی که مامانم با لب خندون میومد تو خونه ، بهم نی نی آروم میده ابشالا

ان شاء الله موفق باشی...اگه تهرانی بیمارستان شریعتی پیش خانم دکتر اقاحسینی برو دکتر خیلی خوب و متعهد ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی نه متاسفانه تهران نیستم

این نیز بگذرد...                                   
دکتر نصر به من گفت اولین پریودی بعد پانکچر انتقال میدیم  شاید شرایط ها حالا فرق کنه  ...

تو مام پیش دکتر علیرضایی پانکچرشدم که همه ی دکترای اونجا طبق روتین دکترنصر کارمیکنن۲۱ تا تخمک۱۹ تاجنین.شما چطور؟

سلام دوستان.من باردوم هست که انتقال جنین داشتم.الان پنج روزه که انتقال دادم.باراول دوقلو باردار شدم ...

عزیزم من لکه بینی نداشتم اما درد تو کمر و تخمدونام رو الان که ۳۵ روز از انتقالم میگذره هنوز دارم 

عزیزم شما همون مامان سبحان هستی که از چند سال پیش هم تو تاپیک بودید؟ بچه دومتون را باردارید؟باز هم م ...

سلام عزيزم ، بله همون مامان سبحان هستم ، خانمي من فقط دخترم رو با ميكرو باردار شدم كه الان ٢ سال و نيمه هست و بعد به لطف خدا ٢ بار طبيعي باردار شدم كه الان يك پسر ١٤ ماهه هم دارم و دوباره هم الان باردار هستم .

سلام عزيزم ، بله همون مامان سبحان هستم ، خانمي من فقط دخترم رو با ميكرو باردار شدم كه الان ٢ سال و ن ...

آخی عزیزم.چه قشنگ.البته که خیلی خیلی سختتون میشه با بچه کوچیک پشت سر هم.ماشاءالله.ان شاءالله که همیشه در کنارشون سلامت و شاد باشید.منم اون روزا زیاد تاپیک میومدم.منم دخترم را با میکرو باردار شدم .الان ۲۳ ماهشه