2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
اره مرضی جون.خسته ام خسته خواهر میگه بغل کن تو خونه بچرخیم.میزارم زمین گریه میکنه.کمرم داغون شده

سلام سارا جون خوبی ؟ ببین از این تاب برقی براش بگیر بزار توش من سر دخترم داشتم عالی بود و اشتباه کردم ردش کردم برای این یکی می خوام حتما بگیرم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام به همگی خانم‌ها من امشب پریود شدم ولی خیلی سبک باید روز اول پریودم حساب کنم چون روز سوم پریو ...

عزیزم هر ۲۴ ساعت میشه ۱ روز فرداش میشه ۱روز 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی شد عزیزم؟ در چه حالی؟  

سلام عزیزم. هیچی دیگه کاملا پریود شدم.

بچه ها از همه تون ممنونم برای حرفهای قشنگتون و دعاهاتون. امیدوارم هزار برابرش به خودتون برگرده.. از خدا میخوام اون حال رو هیچ کی، هیچ کی حتی دشمن آدم هم تجربه نکنه (دشمنی ندارم). ولی خوب، اینم یه بخش از زندگی من بود.

من برای یه بار دیگه انتقال جنین دارم، دلم میخواد دکترم رو برای انتقال عوض کنم. به نظرتون میشه؟ نمیخوام بگم دکترم بد بود، چون علمشو ندارم. اما حسم دیگه بهش خوب نیست. یه آی یو آی و یه انتقال ناموفق باهاش تجربه کردم. دلم میخواد آخرین امیدم، با تمام انرژیم باشه..

من ابن سینا میرم. لطفا اگه کسی تجربه داره راهنمایی کنه.

آخه این بی بی چکا اشتباه نمیندازه. اون مدیکوره الکی مثبت نشون میده

اون مدیکور لعنتی هم یه بار برای ما یه هاله ننداخت دلمون برای ثانیه ای خوش باشه.

سه روز هم میفتاد یه گوشه هیچ فرقی نمیکرد. با خودکارم قرمز میکردم پاک میشد باور کن اونجور که اون مصمم بود تو سفید موندن.

سلام عزیزم. هیچی دیگه کاملا پریود شدم. بچه ها از همه تون ممنونم برای حرفهای قشنگتون و دعاهاتون. ...

الهی‌بمیرم‌برات‌دارچین‌جون

انشالله‌خداسورپرایزت‌کنه‌ودیگ‌نیازبه‌عوض‌کردن‌دکترت‌نباشه

منم‌مثل‌توام..میخام‌دکترموعوض‌کنم‌‌‌‌..

ازبچه‌هاپرسیدم‌اماکسی‌جوابمو‌نداد‌ببینم‌میشه‌یانه؟؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
الهی‌بمیرم‌برات‌دارچین‌جون انشالله‌خداسورپرایزت‌کنه‌ودیگ‌نیازبه‌عوض‌کردن‌دکترت‌نباشه منم‌مثل‌توام. ...

خدا نکنه عزیزم. بالاخره زندگی همینه.. 

فردا زنگ میزنم ابن سینا میپرسم همین جا اطلاع میدم.

معمولا برای انتقال اول پولی نمیگیرن چون با پانکچر حساب میشه. نزدیک ۷۰۰ ازمایشگاه میگیره و داروها بس ...

من کلینیک مهزیار هستم اهواز اونجا برا انتقال 2تومن میگیریم ولی آمپولش نمی دونم 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
سلام عزیزم. هیچی دیگه کاملا پریود شدم. بچه ها از همه تون ممنونم برای حرفهای قشنگتون و دعاهاتون. ...

منم انتقال دومم چون روز دکترم نبود و به تعطیلی خورد مجبور شدم با دکتر دیگه باشم استرس داشتم خیلی از مریضاش که ۳نفر بودیم پرسیدم دکتر ظفر دوست خوبه قرار بود اون برام اننقال بده و انتقال  داد و خداروشکر ثبت شد ولی خوب شاید دکنر خودمم اینکتر و می کرد مثبت میشدم ولی چون حست خوب نیست نترس و عوض کن دکترتو 

با کی انتقال دادی؟

الهی‌بمیرم‌برات‌دارچین‌جون انشالله‌خداسورپرایزت‌کنه‌ودیگ‌نیازبه‌عوض‌کردن‌دکترت‌نباشه منم‌مثل‌توام. ...

بله عزیزم می تونی عوض کنی و کاری ندارن 

اوهوم. ببخشید ولی از صبح وقتی میرم دستشویی بعد خودمو خشک میکنم  دستمال قهوه ایه خیلی کم رنگ میش ...

عزیزم ببین من هر دوبارداریم دقیقا شب هفتم انتقالم به همین وضعی که میگی لک بینی قهوه ای داشتم میرفتم دستشویی خودمو خشک میکردم دستمال کامل قهوه ای میشد و خیلی میترسیدم بعد میومدم اینجا مخ آنا جون رو میخوردم و ایشون دلداریم میداد.نهایتا آز میدادم و مثبت بودم انشالله برا شماهم لانه گزینیه اصلا استرس رو بذار کنار.ی چیزم بگم شیاف کلا توی لک جنبه ی تزیینی داره آمپول پروژسترون سریعا لک رو برطرف میکنه به نظر من همون صبح دوتا  امپول رو توی ی سرنگ بزن شب هم شیافتو سر ساعت بزار 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم انتقال دومم چون روز دکترم نبود و به تعطیلی خورد مجبور شدم با دکتر دیگه باشم استرس داشتم خیلی از ...

با دکتر مختار.

اون روز گفت انتقال خیلی خوبی بود. هم از جنین تعریف کرد، هم شرایط رحم.. نمیخوام بندازم تقصیر اون بنده خدا، به هر حال شانسیه. فقط دلم نمیخواد از اول نا امید باشم.

به اون امید راضی ام حتی اگه تهش چیزی نباشه...

قربونت برم دارم کنار میام دیگه با این شرایط قراره جنین تازه انتقال بدی؟

عزیزم بهت تبریک میگم بلاخره این روزای سختم میگذره و خوب میشی مهم نتیجه ی کاره به بچه هات فکر کن که قراره بشن چراغ خونت و صدای خندشون هر روز از خونت بلند شه و شما دعواش کنی بگی بچه آروم تر چه خبرته اینقدر بلند قهقهه میزنی   

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

خانم ها این روزها عزیز التماس دعا دارم ایشالا اگر پنجشنبه  جواب مثبت گرفتم از خدا  اربعین  نذر آش کردم و همین طور  ۲۰۰ غذا  خیلی محتاجم من دیگه جنین ندارم و با شوهرم به توافق رسیدیم  این اخرین سری .... 

یا امام حسین شفاعت کن 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
ای جانم. ایشالله با دل خوش نذرتو ادا میکنی    

ممنون  عزیزم قوی  باش 

ایشالا این سری  خدا  جواب تلاش و سختی ها بده  تو دلت نور امید روشن بشه 😍

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊