2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
دوستان کسی از عروس کوچلو خبر داره؟ من بلد نیستم صداش کنم لطف کنید صداش بزنید  .امیدوارم فندقشو ...

آرزو‌جون اومد خبر داد خداروشکر سالمن هردو 🌷

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کلینیک مهزیار هستم اهواز اونجا برا انتقال 2تومن میگیریم ولی آمپولش نمی دونم 

عزیزم دکترت کیه؟؟منم میام اهواز ولی پیش دکترمرمضی بیمارستان آریا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
خیلی متاسفم عزیزم ان شالله اینبار بارداری موفقی داشته باشید،،، ببخشید شما عفونت رحم داشتید یا عفونت ...

تیارا جون عفونت ادراری داری تند تند مایعات و آب بخور رفع میشه ایشالا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نقاب گلم 

ان شاالله که موفق باشی عزیزم..من فکنم نهایت تا هفته اینده به امیدخدا برم تو سیکل انتقال

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
تو مام پیش دکتر علیرضایی پانکچرشدم که همه ی دکترای اونجا طبق روتین دکترنصر کارمیکنن۲۱ تا تخمک۱۹ تاجن ...

شما خودتون دکتر علیرضایی رو انتخاب کردید؟ روز پانکچر بیهوش میشیم دکتر رو نمیبینیم  دکتر نصر پانکچر میکنه یا نه؟

تیارا جون عفونت ادراری داری تند تند مایعات و آب بخور رفع میشه ایشالا 

آزمایش تحمل گلوکز و ادرار انجام دادم و برای این هفته هم سونو دارم، جواب آزمایش گرفتم ولی هنوز دکتر نرفتم چون گفت با جواب سونو باهم بیار ولی خودم جواب زدم اینترنت دیدم عفونت ادراری دارم یعنی رنج آزمایشگاه بین ۰و ۱ هست جواب نمونه من ۲و ۳ هست،،،  بجز خوردن آب بنظرتون دکتر آنتی بیوتیک نمیده؟؟؟  این عفونت برای جنین خیلی خطرناکه؟؟؟  

تعجب میکنم ببخشید من نه سوزش دارم نه خارش نه بوی بد

ان شاالله که موفق باشی عزیزم..من فکنم نهایت تا هفته اینده به امیدخدا برم تو سیکل انتقال

مرسی فدات شم انشالله شما هم همینطور ببخشید ميشه بپرسم مشکلتون چی من لوله هام هیدروسالپنکس متاسفانه ببخشید شما چند تا تخمک داشتی چند تا جنین شد واستون 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
آزمایش تحمل گلوکز و ادرار انجام دادم و برای این هفته هم سونو دارم، جواب آزمایش گرفتم ولی هنوز دکتر ن ...

ببین تو بارداری خیلی عفونت میگیریم ولی نه جای نگرانی نیست وقتی زود دکتر دارو بده  و رفع بشه فکر کنم سفکسیم هم بهت بده ولی تا اون موقع مایعات  زیاد بخور تند تند بری دستشویی من یک بار شدم با مایعات حل شد 

ببین تو بارداری خیلی عفونت میگیریم ولی نه جای نگرانی نیست وقتی زود دکتر دارو بده  و رفع بشه فکر ...

خیلی ممنونم عزیزم از راهنماییتون حتما انجام میدم آن شالله برای منم با همین مایعات رفع بشه

آزمایش تحمل گلوکز و ادرار انجام دادم و برای این هفته هم سونو دارم، جواب آزمایش گرفتم ولی هنوز دکتر ن ...

بعضی وقتا عفونت بدون سوزش و خارش 

البته بزار دکتر جوابش رو ببینه شاید داری اشتباه میکنی 

خیلی ممنونم عزیزم از راهنماییتون حتما انجام میدم آن شالله برای منم با همین مایعات رفع بشه

انشاالله عزیزم 🌺