2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
ای بابا من فردا روز سومم میشه ولی تهران نیستم پس یعنی این دوره رو از دست میدم؟؟ استردیول حتما باید ...

روز چهارمم میتونی اونجا باشی عزیزم

بله استرادیول از واجباته باید خورده بشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دختر اصلا خین و خین ریزیه، آزمایش برای چیمه؟ بیبی یه دونه داشتم موقع لک بینی زدم. الان که اوضاعیه...

خیلیا با خونریزیه شدید باردار میشن ها .پشت گوش ننداز  حرف گوش کن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=153056667]این پریود اولتونه بعد پانکچر چون به تخمدانها و رحم دست زده شده و تخمک کشی شده پیش م ...

نصر اعتقادی نداره فکر کنم به ایمنی 

سونوی شکمی بهتره اگر بشی نازنین جون...سونوی واژینال جای خوب برو اگر خواستی بری

عزیزم دکترم مطبش سونو داره ولی نمیدونم شکمی هم انجام میده یافقط واژیناله ...من پارسال بارداربودم ۴هفته و۳روز رفتم ساک دیده شد و۶هفته و۳روز قلبشو .... فردامیشم ۵هفته و۲روز حالا اگه دکتر وقت بده میرم نده هفته بعد میرم ایشالا ...شما کی ازمایش میدی ؟ ایشالا که دلت شادبشه عزیزم 😘

عزیزم ازمایشای روتین برای بارداریه..از خون و تیرویید گرفته تا پرولاکتین و عفونی ...نگران نباش...همه ...

ممنونم عزیزدلم که پاسخ دادی❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام دوستان.من باردوم هست که انتقال جنین داشتم.الان پنج روزه که انتقال دادم.باراول دوقلو باردار شدم ...

عزیزم انشاالله این سری مامان بشی و یه بارداری سالم رو تجربه کنی به علائم فکر نکن هر بارداری با بارداری بعدی فرق داره 

توکل کن به خدا انشاالله که مامان شدی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷