2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
عزیزم جنین هاتون فریز هستن؟ کجا انتقال میدین؟ چرا انقدر دارو و قرص تجویز کردن؟واسه همه انتقالا انق ...

نه عزیزم‌ جنین فرش انتقال میدم به امید خدا.البته فردا وضعیت جنین هام مشخص میشن

من تحت نظر دکتر پاکروش هستم دیگه ایشون اینجوری صلاح دیده 

بچه ها دکتر طرازی هنوز تو ابن سینا هستن؟

دارچین جون خوبی عزیزم؟ حالت بهتره؟

دکتر طرازی تو بیمارستان آبان هم هستش.اون روز که من پانکچر داشتم مریض ایشون هم پانکچر داشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.من باردوم هست که انتقال جنین داشتم.الان پنج روزه که انتقال دادم.باراول دوقلو باردار شدم که پنج ماهه سقط شدن.اردیبهشت سقط شدن.اما چون طبیعی اتفاق افتاد دکترم گفت الان میتونید دوباره اقدام کنی. این دفعه درد زیر شکم دارم انگار حالت پریودی. اما دفعه قبل تاروز دهم هیچ علائمی نداشتم آمازون دهم تادوازدهم لکه بینی و خونریزی داشتم.

به نظرشما این دردنشونه ی بدی هست؟کمردرد هم دارم.تخمدانم هردوسمت تیرمیکشه.اگه تجربه ای دارین بگید لطفا.

سلام عزیزان

تو جاهای خوبی برای همتون با نام، دیشب و امروز کلی دعا کردم و هزار صلوات رو شروع کردم.

آرزوی خوشحالی تک به تکتون رو کردم

عزاداریاتون قبول اباعبدالله(ع)🏴🚩

سلام عزیزم. هیچی دیگه کاملا پریود شدم. بچه ها از همه تون ممنونم برای حرفهای قشنگتون و دعاهاتون. ...

عزیزم بپرس اگه میتونی ببری ببر نصر انتقال بده برات

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بگو اگر ساک بود جایزه میخواما بخدا الکی میری جز استرس چیزی گیرت نمیاد خوب معلومه ساک تشکیل شده دیگه

دیگه چیکارکنم عیب نداره حداقل برم یه سونو بشم ساک وببینم ایشالا هفته بعدهم میرم قلبش تشکیل میشه 

کلا روتین اونجا اینجوریه که دومین پریودی انتقال میدن دکترم اینو گفت.

دکتر نصر به من گفت اولین پریودی بعد پانکچر انتقال میدیم 

شاید شرایط ها حالا فرق کنه 

شما پیش نصر پانکچر شدید؟؟ چندتا تخمک و جنین داشتین عزیزم؟؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺