2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزيزم خوشحال باش ، ان شا الله كه خدا به زودي به شما هم فرزنداني سالم و صالح عطا ميكنه ، خواهر شوهر م ...

مننون از درکتون وراهنماییتون عزیزم واقعا شرایط سختیه خدا کنه خدا بهم آرامش بده به دلم تا بتونم آروم باشم اطرافیانمو اذیت نکنم خدا کنه خدا به منم نگاه کنه ❤️🙏🏻

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

خانومای گل یه سوال دارم من این پریود اولمو پس از پانکجر شدم کی باید برم دکتر داروهای انتقالمو شروع کنه بنظرتون؟واسه انتقال چه کارایی انجام بدم که خوب باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم ،من اهوازم،شما چطور پیدا کردید ؟

من اردبیلم.ازشهرستان هاش که زنبورداری دارن وفامیل دوستمه و قابل اعتماده خریدم و واقعا راضی بودم.تو اینیستاهم هست فک کنم مال رشته و به کل ایران میفرستم.میخایی اسم اون پیج رو بفرستم براتون ببنیدمحصولاتشو

یعنی همه مکمل ها باید با مشورت دکتر باشه ؟؟؟آخه ن من و ن همسرم دکتر هیچ دارویی برامون ننوشت ،با پزشک ...

عزیزم باور کن مکمل اون معجزه گری نیست که دنبالش هستی، خصوصا برای خانم ها

عزیزم بودن از دوستان همسرشون رو مکمل بارون کردن و جواب معکوس گرفتن، نهایت مکمل ویتامین سی 250 و ویتامین ای 100 هست روزانه،

یا حتی دیدن فشار خون آقا به خاطر مصرف مکمل های متعدد رفته بالا، به خاطر همینا داروخانه سرخود مکمل نمیدن، و حتما باید تحت نظر دکتر باشه 

منم مکمل نداشتم و فکر میکردم حتما باید باشه موقع iui بعد که دکترم گفت اصلا نیازی ندارم، منم برای میکرو اصرار نکردم

سلام بچه ها خوبيد؟ ميگم كسايي كه امسال پانكچر كردن هزينه داروها از روز اول سيكل تا روز عمل چقدر شد؟ ...

براي من ٣٣٠٠ شد.داروهام گونال و النوا و انوكسپارين بود.

آزاد هم دادم

@rozhan66   سلام عزيزم چه خبر تو فكرت بودم

ای جانم  مرسی عزیزم فعلا که هیچی تا روز پنجشنبه  برم آزمایش  تو خودم نمیبینم بی بی چک بزارم  خودم هیچی مامان و همسرم  نمیزارن یه کم حالت پریودی دارم کلی تا این لحظه  لک ندیدم کمر درد یه کم دارم تخمدان ها بعضی  وقتا تیر میکشه دیگه توکل به خدا 😊 خودت خوبی 

این شبها التماس دعا دارم مهربونم

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
من اردبیلم.ازشهرستان هاش که زنبورداری دارن وفامیل دوستمه و قابل اعتماده خریدم و واقعا راضی بودم.تو ا ...

سلام عزیزم میشه پیجشو واسه من بفرستی مممنون

خدا بزرگه عزيزم روزهاي خوب شما هم ميرسه مطمئنم ، ديشب داشتم به زنداداشم ميگفتم آرزوم هست كه صداي پاي ...

عزیزم شما همون مامان سبحان هستی که از چند سال پیش هم تو تاپیک بودید؟ بچه دومتون را باردارید؟باز هم میکرو کردید؟

مرسی نگار جون ایشالا قسمت خودت بشه یه گل پسری ناز 

فدات

نازنین من رزیم پاکسازی روگرفتم

کلی وزن کم کردم بدنم سبک شده پوستمم روشن شده فکرنمیکردم انقدرموثرباشه

خدایابه امیدخودت🌺

دوستام سلام. امروز رفتم سونوی روز سوم . فقط گفت تخمدانا نرمال آندو هم نرمال. تعداد فولی نگفت. گفتم تخمک چندتا هست گفت تو سونوی بعدی. بعدشم دارو فقط سینال دادن. سینافکت هم آز کرونا و آز عفونی هم دادم. به نظرتون دارو نباید بیشتر دادن

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار