2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چندین بار دیدم 

ی گناه خیلییییی بدی انجام دادم 

اومد به خوابم گفت اون روزی ک پاتو از در گذاشتی بیرون هر چی تلاش کردم پشیمون بشی نشدی پیشت بودم دیدم درو بستی و رفتی نا امید شدم 

تا توبه نکردی خواهرزاده من نیستی🙂

و وقتی توبه کردم و دیگه انجامش ندادم دفعه بعدی خوشحال اومد به خوابم 

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛

بله دیدم

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

برادرم و پسر داییم با هم فوت شدن بعد تشییع جنازشون مادرم خواب مادربزرگم رو دیده بود گفت بهم گفته اینا رو چرا فرستادین اینور بی قراری میکنن نمیمونن اینجا دوس دارن برگردن بمیرم الهی

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

من مادربزرگم به خواب مادرم چند بار اومده و حال و احوال کرده

اینطوری که توی این تاپیک میگن نبوده و خیلی بگو بخند کرده

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

من چندین بار دیدم ی گناه خیلییییی بدی انجام دادم اومد به خوابم گفت اون روزی ک پاتو از در گذاشتی بیرو ...

یه چیزی بگم الان میان ریپلایت میکنن که بگو چه گناهی کردی ،خواستم بگم گفتن گناه خودش حرامه چون قبح گناه میریزه فقط باید پیش خدا بگی و توبه کنی اینجا اسم گناه نگو گلم❤❤❤

عاشق امام زمانم❤

بله زیاد باحالت قهر می اومد به خوابم ومیگفت قهرم که نمیای سر مزارم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
یه چیزی بگم الان میان ریپلایت میکنن که بگو چه گناهی کردی ،خواستم بگم گفتن گناه خودش حرامه چون قبح گن ...

نه عزیزم 

خودمم حتی روی اینو ندارم بگم چه کاری

فقط میتونم بگم خیلی پشیمونم

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛
برادرم و پسر داییم با هم فوت شدن بعد تشییع جنازشون مادرم خواب مادربزرگم رو دیده بود گفت بهم گفته این ...

الهی😢😢😢😢 جووون بودن دیگه دلشون میخواسته این دنیا بمونن.. خدا صبرتون بده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔