2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
آره عزیزم درست میگی ،مسائل دیگه رو هم باید در نظر گرفت ،منم دیگه فقط همینها رو بهش میدم ویتامین سی ک ...

ان شاالله که آخرین بار باشه عزیزم به حق صاحب این شب😢😢😢

درکت میکنم گلم حق داری به هر دری بزنی که شانستون حتی یک درصد بیشتر بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی خانم‌ها من امشب پریود شدم ولی خیلی سبک باید روز اول پریودم حساب کنم چون روز سوم پریو ...

عزیزم اصولا روزی که flow داری روز اول به حساب میاد

این چیزیه که دکترم همیشه میگه

یعنی لک  نباشه و کم نباشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام به همگی خانم‌ها من امشب پریود شدم ولی خیلی سبک باید روز اول پریودم حساب کنم چون روز سوم پریو ...

سلام عزیزم ساعت ۶عصر به بعد پریود بشید روز اول حساب نمیشه از فردا روز اول حساب کنید بالاخره پیش کدوم دکتر درمان رو شروع کردید؟ 

فردا روز اول حساب میشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
قربونت بشم الهی مهربون چشم سعی میکنم سریع خودمو جمع و جور کنم آخه باید برای شما دوستای خوبم قرآن رو ...

خدا نکنه عزیز دلم .....من مطمانم به خاطره قلب مهربونت زود خوب میشی و ایشالا برامون قران ختم میکنی نوشین مهربونم❤❤❤

سلام عزیزم. تیتر ندادم آزمایش معمولی دادم حالا یا این هفته یا اوایل هفته بعد خدا بخواد برم دکتر. مهر ...

مبارک باشه عزیزم

به سلامتی و دل خوش بغل بگیری 

دست بوستن عزیزم..هنوز بیداره شبها فسقلی..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
طفلی حتما خیلی اذیت میشه.  ولی خب چاره چیه اینم یک دوره ایه میگذره ممنونم از تبریکت عزیزم حال ...

آره نوشین جان، بخدا این بچه های  بی گناه خیلی عذاب میکشن، ان شاء الله خدا همه بچه ها رو شفای عاجل بده 

عزيزم به امید خدا این راه طولانی برات روز به روز هموارتر بشه و براحتی به مقصد برسی، منم از ته قلبم براتون دعا میکنم عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مبارک باشه عزیزم به سلامتی و دل خوش بغل بگیری  دست بوستن عزیزم..هنوز بیداره شبها فسقلی..

سارا جان میبینم که شب زنده داری 😩😩

پسرت گریه و بی قراری میکنه یا فقط بیداره؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سارا جان میبینم که شب زنده داری 😩😩 پسرت گریه و بی قراری میکنه یا فقط بیداره؟ 

اره مرضی جون.خسته ام خسته خواهر

میگه بغل کن تو خونه بچرخیم.میزارم زمین گریه میکنه.کمرم داغون شده

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚