2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان.من باردوم هست که انتقال جنین داشتم.الان پنج روزه که انتقال دادم.باراول دوقلو باردار شدم ...

روز چندم انتقالی  عزیزم

گلم نباید  دنبال  علایم باشی چون داروهای  ما هورمونی بدن یه جور واکنش  نشون میده  بارها بچه ها با علامت مختلف بودن و منفی شدن بوده دوستان  اصلا علامت نداشتن  باردار  بودن 

بهتر آرامش حفظ  کنی تا روز آزمایش  

توکل به خدا

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.من باردوم هست که انتقال جنین داشتم.الان پنج روزه که انتقال دادم.باراول دوقلو باردار شدم ...

سلام عزیزم ...دنبال علائم نباش من خودمم علائم شدید داشتم مثبت شد یکی هم مثل خودت بار اول علائم نداشتی انشاله اینبار هم مثبته و برات میمونه❤

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

ای وای چقدر سخته...ایشالله این دفعه بارداری خوبی داری...نه عزیزم نشونه خوبیه...اصلا دنبال علامت نباش..چرا اون نی نی ها سقط شدن اخه؟ چقدر اذیت شدین...الهی

دخترا میشه خواهش کنم ببینین این آزمایش هایی که دکترم نوشته مربوط به چین؟ بعد اینکه موقعی که دکتر برا ...

عزیزم ازمایشای روتین برای بارداریه..از خون و تیرویید گرفته تا پرولاکتین و عفونی ...نگران نباش...همه باید اینارو بدیم

منم امروز روز چهارم هستم. از بعد انتقال زیر دلم درد میکنه هر روز هم از روز قبل بیشتر میشه

بار اول چرا سقط شدن؟

عزیزم اصلا دلم نمیخواد انرژی منفی باشم واسترس واردکنم. اما تجربه چیز خوبی هست.من استراحت مطلق بودم.دکترم توشهر خودم آزمایش عفونت ننوشت دکترتهرانم گفت به خاطرعفونت کیسه آبت سوراخ شده وزایمان زودرس داشتی.

امابازهمه چیز دست خداست. توکل به خودش

منم امروز روز چهارم هستم. از بعد انتقال زیر دلم درد میکنه هر روز هم از روز قبل بیشتر میشه

راست میگی عزیزم.خیلی دلم میخواد باکسی حرف بزنم. خودم وقتی دوقلو باردار شدم خیلی به بقیه تو تاپیکهای مختلف  روحیه میدادم. اگه دوست داری باهم تا روز آزمایش همصحبت باشیم آخه خیلی به هم نزدیکیم. من چهارشنبه صبح انتقال داشتم. سه تاجنین فریز. توکل برخدا

عزیزم خدا بهت صبر بده. یعنی به هممون... هفده بار پانکچر شدی یعنی؟ الهی بگردم... من تا به حال آزمای ...

دیگه صبر واقعا برا ماها بسه خدا چاره ی درد رو بده

نه عزیزم 17 بار انتقال جنین دارم 4بار پانکچر کردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
راستی ثمین جان مگه مینور بودن هم ربطی داره؟ من مینورم یه مورد دیگه هم من آنتی تی پی او بالا دارم. ا ...

بهرحال کسی که مینوره کم خونی داره و باید ب 12 و ب6 مصرف کنه بله باید تیروئیدت مداوم چک بشه وگرنه مشکلی نیست 

ایمنیا که باید سی دی مارکر ها رو انجام بدی و pa1 /mtrfr

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....