2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست

راستی ثمین جان مگه مینور بودن هم ربطی داره؟ من مینورم

یه مورد دیگه هم من آنتی تی پی او بالا دارم. این خودایمنی هم توی بارداری تاثیر داره؟ البته قبلا بهم گفتن تاثیری روی بارداری نداره اما باید تیروئید دائما کنترل شه بعد از بارداری. آزمایشات ایمنی و انعقادی یه آزمایش کلی هستن؟ اسمش چیه؟

نه عزیزم. موعد آزمایشم فرداست چون روز 14 انتقال میشد شنبه و تعطیل بود. دیگه فکر نکنم لازم باشه آزمای ...

حتما آزمایش بده دختر .بیبی چک منفیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل انتقال روز سوم سیکل میری سونو بعد اگر شرایط رحم و تخمدانت اوکی بود برات استرادیول و فولیک اسید ر ...

ای بابا من فردا روز سومم میشه ولی تهران نیستم پس یعنی این دوره رو از دست میدم؟؟

استردیول حتما باید بخورم؟؟

[QUOTE=153056667]این پریود اولتونه بعد پانکچر چون به تخمدانها و رحم دست زده شده و تخمک کشی شده پیش میاد پریود زود و د ...[/QUOTE

دکتر صفار زاده واسه من آزمایش ایمنی انعقادی نوشته بود ولی وقتی پیش نصر بردم خیلی توجه نکرد فقط ماما گفت احتمالا باید آسپرین بخوری

شوهرم تحرک اسپرمش صفره مرفولوژیش 4% و تعداد 80میلیون دی اف ای نرمال ولی ولی خودم مشکل ایمنی و انعق ...

الهی بمیرم چه دردی کشیدی خواهر .خدا خودش کمکت باشه .وهزار ماشاء الله به این صبری که داری .مطمئن باش خدا این صبرتو بی جواب نمیذاره

این پریود اولتونه بعد پانکچر چون به تخمدانها و رحم دست زده شده و تخمک کشی شده پیش میاد پریود زود و د ...

اخه ماما گفت روز اول که پریود شدی وقت بگیر 

مرکز مام هم که بسته س

منم شماره ای ندارم ازشون غیر مرکز 

میترسم همین سیکل بخواد انتقال بده 

انشالله 5شنبه هم شما و هم همسرت هم مادرشوهرت غرق در شادی میشید الهی خدا اینبار معجزشو بذاره توی دلت ...

الهی قربونت برم عزیزم  مرسی از دعا قشنگت  ایشالا خدا نور امید تو دلت روشن کنه 

الهی آمین

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم احتمالا دیده شرایط برای انتقال فرش مناسبه  هیچ روشی فرش یا فریز ارجحیت ...

فدای شما بشم عزیزم

بله زود تر مامان میشم به امید خدا و دعای دوستان خوبم

خیلی زحمت می کشی عزیزم که برای پاسخ دادن به سوالات ما وقت می زاری خدا بهترین ها رو برای شما و خانوادتون رقم بزنه🙏🙏

عزیزم ی سوال آمپول پرولوتون رو هفته ای قراره بزنی؟یا نه تبدیل به پروژسترون روزانه میشه؟

الان قبل انتقال یکی با دوز ۲۵۰ داده به صورت عضلانی ولی فکر کنم بعد از انتقال روزانه هستش و احتمالا زیر جلدی