2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045890 بازدید | 684488 پست
به سلامتی عزیزم ایشالله همه چی خوبه برای انتقالتون من چهارشنبه به امید خدا انتقال دارم.دوشنبه پی آر ...

عزیزم جنین هاتون فریز هستن؟

کجا انتقال میدین؟

چرا انقدر دارو و قرص تجویز کردن؟واسه همه انتقالا انقدر دارو لازمه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا میشه خواهش کنم ببینین این آزمایش هایی که دکترم نوشته مربوط به چین؟ بعد اینکه موقعی که دکتر برام نوشت پریود بودم دکتر گفت پریت تموم شد برو این آزمایش هارو انجام بده 

لطفا راهنماییم کنین ماه بعد میرم داروهای پانکچر و بگیرم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
پس چرا من انقدر زود شدم؟باید ۲۰ شهریور میشدم

منم بعدپانکچر ۶روز بعدش پریود شدم.دومیش اینطوری شدم.منم مام میرم.فک کنم از داروهاشونه.من شماره گوشی دکترمو گرفتم سوال داشتنی میپرسم تو واتساپ جواب میده.دکترمم دکترعلیرضایی هست

دخترا میشه خواهش کنم ببینین این آزمایش هایی که دکترم نوشته مربوط به چین؟ بعد اینکه موقعی که دکتر برا ...

ازمایش خون و ادرار وتیرویید وقندخون و پرولاکتین و ویتامین د وازمایشهای کبدی و...تقریبا میشه گفت یه چکاب کامله

ازمایش خون و ادرار وتیرویید وقندخون و پرولاکتین و ویتامین د وازمایشهای کبدی و...تقریبا میشه گفت یه چ ...

مرسی از راهنماییت گلم

من تند تند سرما میخورم غلظت خون هم دارم میترسم مشکل ایمنی انعقادی داشته باشم این مشکلا علایمشون چیه؟

چه خبر دختری .خوبی؟چند هفتته؟

خوبم عزیزم ..مرسی ..

نمیدونم والا اگه بچه باشه هفت هفته ...

تو خوبی؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
دوست عزیز داروهایی که باید قبل انتقال استفاده کنیم اطلاع دارید؟؟ قبل انتقال سونو لازمه؟؟؟

بله چندین بار سونو میکنند اولین بار روز ۲ تا ۴ پریودی و بعد از اون به تشخیص دکتر با توجه به شرایط رحم..

داروها برای هر فردی متفاوته و مشترک نیست...

شوهرم تحرک اسپرمش صفره مرفولوژیش 4% و تعداد 80میلیون دی اف ای نرمال ولی ولی خودم مشکل ایمنی و انعق ...

ایشالا خودش میده. این انتظاره خیلی سخته. این یه بارش منو دیوونه کرده نمیدونم تو ۱۷ بار رو چی کشیدی. منم مشکل فاکتور پنج لیدن دارم. ولی توکلم به خداست. دکترت کی بود تو این مدت؟؟

مرسی از راهنماییت گلم من تند تند سرما میخورم غلظت خون هم دارم میترسم مشکل ایمنی انعقادی داشته باشم ...

خاهش میکنم عزیزم.نمیشه به این علائم اکتفا کرد من خودم رفتم کامل ازمایشهاشو دادم خیالم راحت شد.اگه احتمال میدین ازمایش بدین

خاهش میکنم عزیزم.نمیشه به این علائم اکتفا کرد من خودم رفتم کامل ازمایشهاشو دادم خیالم راحت شد.اگه اح ...

به ماما گفتم برام بنویسه ولی اینایی که تو عکس دیدین رو نوشته