2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم. هیچی دیگه کاملا پریود شدم. بچه ها از همه تون ممنونم برای حرفهای قشنگتون و دعاهاتون. ...

عزیزم آزمایش دادی؟ 

امیدوارم که بهترین ها برات رقم بخوره و به همین زودی با معجزه خدا سورپرایز بشی و دلت شاد بشه 🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهت چی گفت ؟ چه داروهایی داد بهت عزیزم؟

واسم آزمایش سقط مکرر داد که انجام دادم هنوز جوابش نیومده

بعد داروهای ای وی اف رو نوشت 

استرادیول و یه امپول که اسمش دقیقا یادم نیست

کیوتن ث یه سری مولتی ویتامین هم میخواست بنویسه بهش گفتم ننویسه چون خودم میخورم

لیلاجون شماصبرت زیاده اخرین  پریودتون چه روزی بوده ؟منو شما چندروز باهم فاصله داریم فک کنم، &nb ...

برا چه کاری میری سونو؟چه خبرته نازنین الان خیلی زوده برا سونو فقط استرس میگیری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اون مدیکور لعنتی هم یه بار برای ما یه هاله ننداخت دلمون برای ثانیه ای خوش باشه. سه روز هم میفتاد یه ...

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم. هیچی دیگه کاملا پریود شدم. بچه ها از همه تون ممنونم برای حرفهای قشنگتون و دعاهاتون. ...

عزیزم دکترت توی ابن سینا کی بود؟

خیلی متاسفم انشالله خدا برات معجزه کنه

من روز ۲شهریور پانچکر داشتم برای اولین بار با دکتر نصر الان به جای اینکه ۲۰شهریور پریود بشم ۸ شهریور ...

عزیزم دکتر نصر اکثرا بعدپریود اول انتقال نمیده.یه ماه میمونه ماه بعدش انتقال میده.بازخاستی من شماره خانم دوستی مامای دکترنصر رو دارم فک کنم توبرگه ی شما هم هست