2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046061 بازدید | 684498 پست
خانم ها این روزها عزیز التماس دعا دارم ایشالا اگر پنجشنبه  جواب مثبت گرفتم از خدا  اربعین ...

انشالله 5شنبه هم شما و هم همسرت هم مادرشوهرت غرق در شادی میشید

الهی خدا اینبار معجزشو بذاره توی دلت 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم عزیزم. ممنون از راهنمایی و دلداریت. ایشالا که برا منم خیره. از دیشب دیگه لک ندیدم. صبح هم رفتم د ...

من بخاطر همین کش اومدنه روزا دوست ندارم برم برا انتقال

همینجوری روزا زود میگذره همین که انتقال میدی دیگه نمیگذره نه شب روز میشه نه روز شب

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شما مشکلت چیه؟ الان اذان روز عاشوراست. از خدا میخوام به حثگق حسینش حاجت هممونو بده

شوهرم تحرک اسپرمش صفره مرفولوژیش 4% و تعداد 80میلیون دی اف ای نرمال

ولی ولی خودم

مشکل ایمنی و انعقادی دارم جهش دارم مینور هستم 17 بار انتقال دادم فقط 2بار +شدم که اونم رشدش خوب نبود و سقط کردمش

تازه 5بارم آی یو آی کردم صدامو در نمیارم   

خدا کاشکی معجزه میکرد نمیگم طبیعی میداد حداقل بعد 17بار زجر با ای وی اف میداد ولی نخواست که بده 

چی بگم زوری که نمیشه از خدا چیزی گرفت صلاحش این بود

بخدا توی این 17 بار هربار امیدوار بودم یکبار نگفتم نمیده هربار گفتم ثمین این آخرین باره زجر کشیدنته ولی بازم...

چه کنم خواهر جز صبوری

ممنونم از پیشنهادت عزیزم، احتمالا از مرکز جابجا نمیکنم. تصمیم گرفتم دکترمو فقط عوض کنم. اگه لازم شد ...

خدا نکشتت دختر کلی خندیدم 

آفرین روحیتو حفظ کن   

همینطوری برم ببینم ساک تشکیل شده 😐شوهرم اصرارداره میگه بروببین واقعا چیزی هست 

بگو اگر ساک بود جایزه میخواما

بخدا الکی میری جز استرس چیزی گیرت نمیاد خوب معلومه ساک تشکیل شده دیگه

عزیزم آزمایش دادی؟  امیدوارم که بهترین ها برات رقم بخوره و به همین زودی با معجزه خدا سورپرایز ...

نه عزیزم. موعد آزمایشم فرداست چون روز 14 انتقال میشد شنبه و تعطیل بود. دیگه فکر نکنم لازم باشه آزمایش بدم. فردا تماس میگیرم ببینم لازمه آزمایش بدم یا نه.

شوهرم تحرک اسپرمش صفره مرفولوژیش 4% و تعداد 80میلیون دی اف ای نرمال ولی ولی خودم مشکل ایمنی و انعق ...

عزیزم خدا بهت صبر بده. یعنی به هممون...

هفده بار پانکچر شدی یعنی؟ الهی بگردم...

من تا به حال آزمایش های ایمنی و انعقادی ندادم. شاید منم به خاطر همین باردار نمیشم.

دوست عزیز داروهایی که باید قبل انتقال استفاده کنیم اطلاع دارید؟؟ قبل انتقال سونو لازمه؟؟؟

قبل انتقال روز سوم سیکل میری سونو بعد اگر شرایط رحم و تخمدانت اوکی بود برات استرادیول و فولیک اسید رو شروع میکنه روز 8/9/10 سیکل یکی از این روزا بنا به صلاح دکترت باید بری سونو برا اندازه گیری ضخامت اندومتر اگر 3لاین و ضخامت بین 8تا12بود برات ی روزی مشخص میکنن برا انتقال اگر جنینت 3روزه باشه 3روز قبل انتقال و اگر بلاست باشه 4تا5روز قبل انتقال باید پروژسترون بزنی

پس چرا من انقدر زود شدم؟باید ۲۰ شهریور میشدم

این پریود اولتونه بعد پانکچر چون به تخمدانها و رحم دست زده شده و تخمک کشی شده پیش میاد پریود زود و دیر بشه باید بمونید با پریود دوم یا سوم انتقال بدید

اخه ثمین الان زدم تقویم بارداری ۵هفته و۲روز زده یه هفته دیگه برم خوبه ولی شوهرم گیرداده برم 

دیگه وقتی آقا گیر داد دیگه باید امرشون رو اطاعت کنی دیگه چاره ای نیست