2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
ان شاءالله که خدا خودش جواب صبر و توکلت رو با اولاد صالح و سالم جبران کنه بی بی که مثبت هست ان شاءال ...

خداکنه بخدا خیلی سختی کشیدم😫دعاکنین برام مثبت بشه و تااخربه خوبی پیش بره.انشالا همه کسایی که نی نی میخان تااخرامسال دلشون خوش بشه و سرسفره هفت سین امسال دلخوش کوچولویه تودلشون باشن.من هرسال خیلی واسم سخت بود که سرسفره هفت سین دست خالی مینشستم

سلام خانوما میشه برای آرامش دلم دعا کنید می دونم اینجا خیلیاتون درکم می کنید خیلیاتون انتظار کشیدید ...

عزیزم این حست کاملا طبیعیه از روی حسودی یا بدجنس بودن نیست ماها بخاطر شرایطی که داریم روی این چیزا خیلی حساس میشیم... انشاالله دامن خودتم به زودی سبز میشه عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این حست کاملا طبیعیه از روی حسودی یا بدجنس بودن نیست ماها بخاطر شرایطی که داریم روی این چیزا خ ...

واقعا ممنون از درکت انشأالله دعام کن 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیز دلممممم....  مامان خانوم دمت گرمممممم...  خبر خوشگله رو شنیدم....  خدا ق ...

سلام تورك آناي عزيز ، هميشه به يادت هستيم خانمي ، خوشحال ميشيم بيشتر كنارمون باشي ولي آرامش و سلامتي خودت و خانوادت برامون مهمتره ، ان شا الله هميشه هر جا هستي زندگيت پر از آرامش و شادي باشه ، بچه هاي اينجا همه دعاگوي شما هستن شما هم براي ما دعا كن عزيزم .

سلام عزیزان کسی میدونه هزینه میکرو تو بیمارستان بهمن چقدر ؟ هر کی میدونه لطفا جواب بده 🌹🌹🙏

سلام عزیزم. من دو مرداد پانکچر کردم. روز پانکچر ۵ میلیون و نیم دستمزد دکتر، یک میلیون برای جنین شناس و ۲۵۰ هزار تومن برای بیمارستان واریز کردم. یعنی در مجموع روز پانکچر شش میلیونو ۷۵۰ هزار تومن دادم.

دو شهریور انتقال دادم. ۲ میلیون هزینه انتقال و ۴۵۰ هزار تومن هزینه ذوب جنین ها رو دادم. یعنی در مجموع ۲ میلیون و ۴۵۰ هزار تومن روز انتقال دادم.

من چون هایپر شده بودم جنین ها رو فریز کردن.

روزی که میری کارت جنین بگیری و اگه قرار باشه جنینت رو فریز کنن اگه پنج جنین یا کمتر باشه که رو هزینه هایه که دریافت کردن اما برای فریز جنین به ازای هر چهار جنین اضافه هم ۲۰۰ هزار تومن میگیرن. 

ایشالله عزیزم واسم دعا کن  هفته دیگه سونو دارم امیدوارم تخمک و فولیکول زیاد داشته باشم

انشالله همینطور میشه عزیزم🙏 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خانوما میشه برای آرامش دلم دعا کنید می دونم اینجا خیلیاتون درکم می کنید خیلیاتون انتظار کشیدید ...

سلام عزیزم

انشالله شما هم زودتر باردار میشی غصه نخور

بنظرم نوه ی اول و آخر اصلا مهم نیست چ فرقی داره. مگه ما برای پدر و مادرمون بچه میاریم.. مگه پدر و مادرمون برای پدر و مادرشون ما رو دنیا آوردن؟!

من اگه آرزو دارم بچه دار بشم تنها دلیلم اینه ک ثمره عشقمون رو ببینم و خونواده دو نفرمون رو کامل کنیم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام به همگی

امیدوارم هممون به آرزوی قلبیموم برسیم عزیزای دلم

بچه ها یه سوالی وقتی پانکچر میشیم تا کی نشون میده که شکم آب آورده یا نه؟

من ۱ شهریور پانکچر شدم،الان حالتی ندارم فقط شکمم به شدت نفخ داره و ورم داره،الان ۶ روز گذشته به نظرتون برم دکتر؟

احتمال داره چیزی باشه؟

سلام مرضی جونم خوبی؟ سفید برفی چطوره؟ بهتر شده؟ من ۲۸ مرداد انتقال داشتم برام یازدهم و سیزدهم بت ...

نوشین جون مبارکهههههه

عزیزم الان چند روز از پانکچرت گذشته پس چرا هنوز خوب نشدی؟😔

سلام دوستای گلم امشب به یاد تک تکتون بودم

الهی سال دیگه تک تک شما همه منتظرا ومن بچه هامون سالم بغلمون باشه 

من ختم قران گذاشتم هدیه به حضرت عباسس ومادرش وامام زمان 

دلم نیومد اینجا اعلام نکنم 

امشب تاسوعا هست انشالله که خدا بهمون نظر کنه 

فقط جز ۱۸.۱۹.۲۰.۲۲.۲۳.۲۴.۲۶مونده 

تاپیک آخرم هست لطفا صفحه اول بخونید 

التماس دعای فراوان دارم از تک تک شما زهرا 🙏🙏🙏

للم عزیزم چقدر طول کشید بعد پانکچر خوب شدی؟

ببین من خیلی رعایت کردم. دوغ سفیده تخم مرغ مایعات و چیزای شور زیاد خوردم. اینقدر مایعات خوردم که همش دستشویی بودم. من بستری نشدم دل درد وحشتناک نگرفتم اما فشارم پایین بود و همش تو حالت غش بودم. سه چهار روز اول فقط دراز کشیده بودم اما تا پایان دو هفته که پریود شدم رعایت میکردم.

اگه رعایت کنی هایپر شدن چیز وحشتناکی نیست

سلام به همگی امیدوارم هممون به آرزوی قلبیموم برسیم عزیزای دلم بچه ها یه سوالی وقتی پانکچر میشیم تا ...

نه عزیزم. وزنتو هر روز اندازه بگیر. اگه یه هو خیلی بالا رفت خطرناکه. اگه دلدرد نداری چیزی نیست. وقتی شکم اب بیاره یه دل دردی میگیری که خون گریه میکنی. من تو بیمارستان قبل از اینکه پانکچر کنم یکیو رو دیدم که شیکمش اب اورده بود اومده بود اینقدر حالش بد بود که خون گریه میکرد و همش جیغ مبکشید. نگران نباش