2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم بیا یه خبر از خودت بده

سلام عزيزم

من امروز پانكچر شدم ولي خيلي جالبه كه بهتون بگم نمي دونم چند تا تخمك داشتم.وقتي بهوش اومدم از پرستار پرسيدم فقط  الكي گفت خوب بوده بعد گفتم من مي خوام بدونم چند تا بوده.گفت ما نميدونيم بايد از آزمايشگاه بپرسي بعد ساعت ١٢ كه همسرم رفت از آزمايشگاه بپرسه رفته بودن.

واقعا اعصابم خورد شد.فقط پرستار موقع ترخيص گفت دوشنبه ساعت ٨:٣٠ بيا ببين جنين برات تشكيل شده اگر شده بود برو واسه پي آر پي

كلي توبيمارستان گريه كردم فكر مي كنم خيلي تخمك نداشتم و اينكه وقتي بهوش اومدم فقط يك سمتم درد داشت احتمالا فقط از سمت راست گرفتن و سمت چپي رشد نكرده بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان من دو هفته دیگ پری میشم از الان بخوام پیاده روی کنم دیر نیس؟؟تا کی باید امپول زد؟؟

نه دیر نیست 

اگه جنینت ۳ روزس از سه روز قبل از انتقال اگه ۵روزه ۵روز قبل 

بستگی به دکترت داره من هر روز هر ۱۲ ساعت شیاف داشتم ۳روز یکبارم آمپول 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قربونت برم عزیزم دیشب تا رسیدیم خونه ساعت ۴ صبح بود .  بهم سرم آلبومین داد با یکسری آمپول ، یک ...

نوشين جان بهتري عزيزم؟ 

خداروشكر حالا حسابي بالا ميره بتات براي اين روز كه خيلي خوبه.خدارو هزار مرتبه شكر

من امروز پانكچر كردم ولي نميدونم چند تا تخمك داشتم خيلي ناراحتم

اخه به همسر من مرخصی ندادن بعد به دکتر گفت مرخصی ندارم دکتر گفت اشکالی نداره برو ولی همش نشین.ولی خو ...

آهان خوبه اینطوری. حتما براش میگیرم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
سلام عزيزم من امروز پانكچر شدم ولي خيلي جالبه كه بهتون بگم نمي دونم چند تا تخمك داشتم.وقتي بهوش اوم ...

ای بابا اخه چرا درس جواب نمیدن؟

اشکال نداره عزیزم الهی به حقه این روزای عزیز جنینای خوبی برات تشکیل شه گلم

بچه ها توروخدا بگین بقیه همینجورن مثلا تست بمونه الکی هاله میندازه یا اگه چیزی نباشه سفید میمونه.بعد ...

عزیزم مثبته و مبارکه 

تستی که منفی باشه ده روز هم بمونه هاله نمیندازه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام خانوما شما چند ساعت بعد از تزریق اویترل پانکچر شدین ؟ دقیقا ۳۶ ساعت شد یا تاخیر داشت ؟

دکی‌به‌من‌گفته‌بودسا‌عت‌۹شب‌بزنم‌امامن‌ساعت‌۱۰‌شب‌زدم

تقریبا‌فکرکنم‌‌‌۹تا۹ونیم‌پانچرشدم

من‌خودم‌عمدایه‌ساعت‌دیرزدم‌که‌خدایی‌نکرده‌آزادنشه

اسم‌آمپولو‌هم‌نمیدونم‌چی‌بود..فقط‌میدونم‌خارجی‌بود

به‌دورناف‌زدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دکی‌به‌من‌گفته‌بودسا‌عت‌۹شب‌بزنم‌امامن‌ساعت‌۱۰‌شب‌زدم تقریبا‌فکرکنم‌‌‌۹تا۹ونیم‌پانچرشدم من‌خودم‌عم ...

دقیقا منم همین کارو کردم قرار بود ده بزنم ده و نیم گذشته بود زدم

خدایا شکرت
من بار هشتممه انتقال میدم دیگه از بس بی بی چک منفی دیدم خودمو سپردم بخدا و عادیه برام.خدا کنه اینبار ...

ان شاءالله که خدا خودش جواب صبر و توکلت رو با اولاد صالح و سالم جبران کنه بی بی که مثبت هست ان شاءالله که آزمایشت هم مثبت میشه عزیزم 

خدایا شکرت
شادن جون عزیزم من فقط روز ۱۴ و۱۳ سیکل رابطه داشتم سیکلمم ۳۰ روزه اس ...الان سه روز ازموعدم گذشته دقی ...

از همون روز اول آخرین پریودیت حساب کن 8 هفته برو که انشاالله قلبشم ببینی عزیزم😍😍😍

من 6 هفته رفتم خداروشکر قلبش تشکیل شده بود منتها دکترم گفت برای اینکه خیالمون از قلبش راحت بشه دو هفته ی بعد یعنی 8 هفتت بیا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه دیر نیست  اگه جنینت ۳ روزس از سه روز قبل از انتقال اگه ۵روزه ۵روز قبل  بستگی به دکترت ...

تا چند ماهگی امپوله؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...