2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام خانوما شما چند ساعت بعد از تزریق اویترل پانکچر شدین ؟ دقیقا ۳۶ ساعت شد یا تاخیر داشت ؟

برا من بیشتر از ۳۶ ساعت شد یکم..‌.ساعت ۱۰و۲۰ دقیقه شب اوویترل زدم..پس فردا ساعت ۱۱ یا حتی بیشتر بود که پانکچر شدم

این سرم البومین مثله معجزه اس عزیزم...هیچ نگران نباش که زودی سرپات میکنه...عالیه...خودتم یکمی مواد پ ...

میدونی مشکل کجاست فقط دوقاشق که میخورم معده ام انگار یک گوسفند قورت داده . دکتر میگه بخاطر اون آب اعضای شکم تحت فشاره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله امروز ولی بعدسه چهار دقیقه دیدم منفیه گذاشتم و رفتم خابیدم بعد بیدار شدم دیدم اینجوریه حالا موند ...

نه بابا من اندازه موهای سرم بی بی چک زدم به امید یک هاله ده ها ساعت نگه داشتم ، امید از یک هاله نازک

مبارکه مبارک

از همون روز اول آخرین پریودیت حساب کن 8 هفته برو که انشاالله قلبشم ببینی عزیزم😍😍😍 من 6 هفته رفتم ...

پس من میشم ۴هفته وسه روز ولی همسرم میگه هفته بعد برو سونو ببین ساک دیده میشه یانه اگه قانعش کنم دوهفته بعد میرم 

...ایشالا که قلب کنجدت هزاران سال براتون بتپه 

نوشین جون علائمت بهتر شده؟؟

سلام پناه جان خوبی عزیزم 

به خاطر بارداری گرسنه میشم اما آب شکمم به معده فشار میاره وقتی فقط دو قاشق میخورم معده ام میشه عین سنگ جوری باد میکنه انگار گاو درسته خوردم از گرسنگی دست و پام میلرزه . فقط نون گذاشتم کنارم خرد خرد مبخورم

آنا جون خودم سلام به روی ماه خودت و دردونه هات. خوبی؟ دلمون برات تنگ شده بود حسابی

فدات عزیز..... 

انصافا فقط خدا و شماها میدونین که چه قدر دوستون دارم.... 

ماها فقط قدر این خونه رو میدونیم..... 

به من باشه هر روز کنارتونم اما خوب شرایط منو از اینجا محروم کرده.... 

به امید روزی که بتونم بیشتذ کنارتون باشم و شاهد شادی تک تکتون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم حال شما خوبه؟ امیدوارم همیشه سالم و سرحال در کنار همسر و فرزندان باشید..

سلام عزیزمممممم.... 

فدای تک تکتون.... 

به دعای شما دوستان شکر خدا خوبیم عزیز دلم

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نوشین جان امیدوارم حالت بهتر بشه منم هایپر شده بودم،حالم خیلی بد بود، سرم زدم خوب شدم الان دقیقا ...

خیلی خوبه عزیزدلم که داری سعی میکنی که به خودت مسلط باشی و انرژی مثبت بدی وقتی بدن آدم آرومه فرشته هامون هم راحت تر به کارشون میریزن 

ایشالا هرچی زودتر خدا کمک کنه و خبرای خوبی بدی

سلام به روی گلت آنا جون.خوبی؟بچه ها و خانواده خوبن؟ماهم خیلی دلمون برات تنگ شده و واقعا جات همیشه خا ...

سلام عزیز دلم.... 

دقیقا همین حس زیبایی که این خونه بهمون داده باعث شده بزرگی دلتنگیم غیر قابل وصف باشه..... 

با اینکه شاید یکی از بیرون نگاه کنه بگه خوب آنا و امثالش که به خواسته شون رسیدن دیگه اینجا چرا بیان.... 

اما اینجا واقعا دوستان بی غل و غش کنار هم بودن و هستن.... 

من از تک تکتون ممنونم که این زیبایی رو به این خونه بخشیدین.... 

سلام من تازه اومدم تو‌نی نی سایت بخاطر خوندن پیامهاو‌راهنماییهاتون و کمکهاتون خیلی دلم میخواست خو ...

سلام عزیز دلم.... 

منم خیلی دلم میخواد کنارتون باشم.... 

دعا کنین لایق این لطف خدا بشم و بتونم بازم کنار شما دوستان باشم.... 

سلام عزیزم خوبی؟ به امید خدا روز چندم انتقال هستی؟ کی باید آزمایش بدی بسلامتی؟ 

سلام مرضی جونم خوبی؟ سفید برفی چطوره؟ بهتر شده؟

من ۲۸ مرداد انتقال داشتم برام یازدهم و سیزدهم بتا نوشته . پنج شنبه بی بی چک زدم هاله داشت همون شب به خاطر هایپر شدن رفتم بیمارستان یک سری آزمایش دادم بتام ۱۱۰ بود شکر خدا. بهم سرم آلبومین و دارو داده فعلا که حالم خیلی بده

بله عزيزم البته اول ظاهرا دكتر نصر قبول نميكرده ولي بعد به اصرار خودشون قبول كرده كه امتحان كنه و تو ...

سلام عزیز دلممممم.... 

مامان خانوم دمت گرمممممم... 

خبر خوشگله رو شنیدم.... 

خدا قوت انشالله همه چی زیباتر از اونی که انتظار داری پیش میره.... 

فدات عزیز.....  انصافا فقط خدا و شماها میدونین که چه قدر دوستون دارم....  ماها فقط قدر ا ...

چه کنارمون باشی چه نه، در هرصورت تو صاحبخونه ای. و همه بچه های این تاپیک مدیون و دعاگوتن همیشه. راهنمایی هایی که کردی خیلی بهش مراجعه میشه و هر جا کم بیاریم زینبی بابا به دادمون میرسه. با خیال راحت به دردونه هات برس و از طرف خاله هاشون ببوسشون عزیزم. در پناه حق همیشه شاد و سلامت باشین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم