2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
آره عزیزم یه بار بود دستمال کشیدم اومد دل دردم داشتم یعنی کلا زیاد درد پری دارم هی میگیره ول میکنه ...

نمیدونم احتمالا منم چهار شنبه برم ...

فقط این لکه بینیه نگرانم کرده ..

اینقد شوهرم خوشحاله که حرات ندارم بهش بگم لک دیدم ..اگه ببینه تو خودمم یا یه جاییم درد میکنه به شدت ناراحت میشه و میترسه که اتفاق بدی بیوفته ..منم از ترسم همش میریزم تو خودم هر چی بشه 

خداکته قطع بشه 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من که اسم دکتر میاد ناخودآگاه اشکم سرازیر میشه همش میگم خدایا به کدامین گناه منو مستحقه اینهمه زجر و ...

عزیز دلمممممممم..... 

میفهمممممممت اما واقعا جواب بعضی سوالا زمان خاصی داده میشه.... 

شاید بگی مگه کم صبر کردم..... 

نه عزیزم میدونم انتظارت رو خیلیا حتی تصورشم نمیتوننن بکنن اما اخیرا انقدر اتفاقای کوچیک و بزرگ برام اتفاق افتاده تونستم مفهوم زمان خاص رو بهتر درک کنمممممم.... 

توکل کن به اون بالا سری انشالله به بهترین شکل ممکن جواب تک تک سوالا و صبرتو خواهی گرفت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا    

عزیزم فولیک اسید ۴۰۰ میکرو گرم برای اسپرم کافیه یا کمه ؟وهمینطور برای خودم ؟و اینکه چون نتونستم ژل رویال اصل گیر بیارم اشکالی نداره تا ۳ ماه هم خودم و هم همسرم قرصش رو بخوریم ؟ 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام پناه جان خوبی عزیزم  به خاطر بارداری گرسنه میشم اما آب شکمم به معده فشار میاره وقتی فقط د ...

قربونت عزیز دلم‌...به خاطره اب شکمته ...ایشالا زود جذب شه تا راحت بتونی به بارداریت برسی و ازش لذت ببری

سلام عزیزان کسی میدونه هزینه میکرو تو بیمارستان بهمن چقدر ؟ هر کی میدونه لطفا جواب بده 🌹🌹🙏

عزیزم من بیمارستان بهمن بودم‌دی ماه پانکچر ۵تومن بود ۱و۸۰۰فریز جنینا ۱۵۰تومن نمیدونم چراگرفتن و۲تومن انتقال ۴۵۰ هم برای جنین شناس 

پس من میشم ۴هفته وسه روز ولی همسرم میگه هفته بعد برو سونو ببین ساک دیده میشه یانه اگه قانعش کنم دوهف ...

به امید خدا

ممنون نازنین جون، انشاالله جوجه ی خودتم صحیح و سالم بیاد بغلت😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نمیدونم احتمالا منم چهار شنبه برم ... فقط این لکه بینیه نگرانم کرده .. اینقد شوهرم خوشحاله که حرات ...

راست میگی عزیزم منم یه شب دلم درد میکرد شوهرمو بیدار کردم یه کم کمرمو ماساژ بده بنده خدا تبخال زد از استرس

انشاالله چهارشنبه برو قلبشم ببین که دیگه خیالت راحت بشه چون استرس خوب نیست

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام خانوما میشه برای آرامش دلم دعا کنید می دونم اینجا خیلیاتون درکم می کنید خیلیاتون انتظار کشیدید سختی کشیدید تو این راه خیلی دلم گرفته از خ دم بدم میاد مجبور بخلطر شوهرم خودمو شاد نشون بدم چون می دونم اون بیشتر اذیت میشه وقتی من ناراحت ببینه بهم بکید تو این شرایط چطوری آروم باشم منو شوهرم نزدیک 9 ساله ازدواج کردیم شوهرم پسر اوله خانوادش خیلی دوست داشتن ما بچه دار بشیم زود ولی تا الان نشد تا اینکه چند سال پیش خواهزشوهرم اینا ازدواج کردن تا الان تا 5سال به دلایلی بچه نداشتن همیشه آرزوم بود بچه ما نوه اول بشه همیشه اینو از خدا خواستم امروز خونه خاله شوهرم دعوت بودیم شنیدم حاملست یه حالی شدم نمی دونستم عکسالعملم باید چی باشه خودم مونده بودم خوشحال باشم یا ناراحت ولی براش خوشحال شدم حتی خودم تعجب کردم با اینکه دارم از تو دیق می کنم چون همیشه آرزوم بود بچه منو شوهرم نوه اول بشه می دونم این خودخواهیه ولی دست خودم نیست چرا خدا اول به ما نداد تو اینهمه مدت چیکار کنم دلم آروم بشه 😭😭

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام خانوما میشه برای آرامش دلم دعا کنید می دونم اینجا خیلیاتون درکم می کنید خیلیاتون انتظار کشیدید ...

خوشحال باش از بارداری خواهرشوهرت تا بزودی روزی خودتم بشه

بچه ها تروخدا تو این روزا براهم دعا کنیم

بهار جون ان شالله بزودی خبر خودت رو بدی

خواهش 
خوشحال باش از بارداری خواهرشوهرت تا بزودی روزی خودتم بشه بچه ها تروخدا تو این روزا براهم دعا کنیم ...

خوشحالم قبلا خبر بارداری یکیو می شنیدم دست خودم نبود گریه می کردم ولی الان دیگه گریمم نمیاد عادت کردم دیگه با سرنوشت نمیشه جنگید هر چی خواست خداست خدا براشون حفظش کنه

انشأالله ممنون از دعات عزیزم وهمینطور خودتم خوش خبر باشی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏