2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045241 بازدید | 684441 پست
ببین چون پرسیدی میگم. من عرفان نیایش پیش دکتر طاهری پناه میرفتم. سر تیم جنین شناسیشون پروفسور حسینیه ...

ممنونم عزیزم انشاالله که بارداری خوبی داشته باشی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای واای ناراحت شدم نکنه دلیل سقطت ضعیف بودن اسپرم بوده؟؟؟ من فکر میکردم شوهرت شرایطش معمولیه نگرا ...

نمیدونم بخدا 

اصلا گیج گیجم

تو امریکا آزمایش داده بود نرمال بود البته dfi رو نداده بود

حالا باید بببنم دکتر چی میگه

آره خیلی زیاده؟

نوشن جون من پست هارو ندیدم عزیرم بی بی چک گذاشتی ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها خوبین؟ صبحتون بخیر  دیدشم تا جایی که چشمام باز بود استغفار کردم و به صاحب این روز ...

وای عزیزم خیلی واست خوشحالم  روز چندم که زدی  من جرات ندارم ایشالا به سلامتی  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام عزیزم به سلامتی، ان شاء الله که مامان شدی عزیزم و این لکه ها همه برای لانه گزینی هست  حتم ...

قطع نشدامروزم 😢بااینکه 6روزتاپریدیم فاصله داشت ولی فکرکنم پریدیه چون بایدقطع میشد😢

قربونت برم شادن جان ممنونم که تو این مدت دلداریم دادی خدا فرشته کوچیکتو به وقتش صحیح و سالم بذاره تو ...

زنده باشی عزیزدلم، انشاالله جوجه های خوشگل خودتم صحیح و سالم میپرن تو بغل مامانشون😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
راستی خودت انتقال دادی؟ یادمه گفتی دوتا جنین بلاست داشتی خدارو شکر

نه انتقال ندادم ، اونها رو فریز کردیم برای بعد 

یکبار دیگه میخواهیم با اسپرم خودمون امتحان کنیم انشالله که بشه، دکتر قبول کرده ۳ روزه فرش انتقال بده... خدا کنه باردار بشم با پانکچر بعدی...

الان ماک سایکل دارم انجام میدم که پدرمو دراورده...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام بچه ها خوبین؟ صبحتون بخیر  دیدشم تا جایی که چشمام باز بود استغفار کردم و به صاحب این روز ...

مبااااارکه مامان خانوم 😍😍😍😍😍😍 

انشاالله قسمت همه منتظرا 🌺

انشاالله این دوران رو به سلامتی بگذرونی و گل پسرت رو سالم بغل کنی 🐣🌷💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره عزیزم. صفحه 16179 دوتا عکس گذاشته

سلام لیلا جون خوبی عزیزم بله الان دیدم انشاالله قسمت همه منتظرا 

خودت چکار کردی همسرت راضی شد برید آزمایش ؟ یا یهو میری سونو 

شادن نمیدونم چم شده. به شدت اشتهام رو از دست دادم! چشم زدم خودمو تو در چه حالی؟

من چندروز پیشا اینجوری بودم یعنی بعداز آزمایشم وزنمم کم شد یه دو کیلو ولی الان دارم جبرانش میکنم😅

تهوعم دو روزه ندارم خداروشکر البته ویتامین ب6 میخورم هرروز

کلا تو بارداری آدم هردفعه یجوره من تنها چیزایی که برام ثابته دل درد پریودی و سینه درده، اینا همیشه باهامه😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام لیلا جون خوبی عزیزم بله الان دیدم انشاالله قسمت همه منتظرا  خودت چکار کردی همسرت راضی شد ...

آز بتا دادم مثبت بود. حالا گذاشتم انشالله بعد تعطیلات تا اون موقع همه چی اوکی باشه، میرم تیتر میدم و بعدش میرم سونو. برام دعا کن لیانا جون. به گل دخملی هم بگو واسه خاله اش دعا کنه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم