2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045237 بازدید | 684440 پست
ببخشید تقویتی خودتون و همسرتون‌ چی خوردید زخیرتون‌ چند بود 

عزیزم من ذخیره ام ۱۶ بود تنبلی شدید دوطرفه داشتم

همسرم ۲۱۶ میلیون تعداد ، ۳ مورفو و ۳۱ درصد تحرک پیشرونده داشت که تو رویان آز داد

از خرداد پارسال تو اقدام بودم. تیر امسال به دلیل عدم رشد فولیکول iui رو دکترم کنسل کرد

۹مرداد پریود شدم رفتم تو سیکل

از ابتدای پریودم هم خودم هم همسرم اینا رو خوردیم:

ناشتا نوک قاشق چایخوری ژل رویال 

یک قاشق غذاخوری سیاهدانه و عسل 

یک قاشق کنجد

صبحانه نون و پنیر و گردو و خرما 

شیرسویا به همراه یک قاشق پر شیره انگور

لبنیات پرچرب

قبل نهار پودر اینوفولیک

میوه ها و چهارمغز خام

آمپول ویتامین دی ، قرص ویتامین ای و سی و امگا ۳

همسرم کلا به خاطر موهاش که نریزه از ۲۵ سالگی ویتامین مصرف میکرده هر روز اما قرص فرتیل اید رو ۳ ماه بود مصرف میکرد که حدود ۱۵ روز قبل پریود من بسته قرصش تموم شده بود

اینجا از بچه ها شنیدم سیاه دانه و عسل پرولاکتین رو بالا میبره قبل انتقال پرولاکتینم ۱۴۲۸ بود الان دارم هفته ای دوتا کابرگولین میخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم😅😍😍😍 انشاالله که آزمایشتم مثبت میشه منم روز آزمایشم بابام خونمون بود راستش زیاد نتونست ...

قربونت برم شادن جان ممنونم که تو این مدت دلداریم دادی خدا فرشته کوچیکتو به وقتش صحیح و سالم بذاره تو آغوشت

😚😚😚😚😚😚

عزیزم من ذخیره ام ۱۶ بود تنبلی شدید دوطرفه داشتم همسرم ۲۱۶ میلیون تعداد ، ۳ مورفو و ۳۱ درصد تحرک پی ...

مامان نوشین؟ یه قاشق غذا خوری سیاهدانه و عسل؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم چند سالتونه ؟؟ چند وقته اقدام هستین ؟؟ آی یو آی زیاد با اقدام طبیعی فرق نداره فقط مسیر اسپرم ...

31 سالمه.. همسرم سالم خودمم بظاهر هیچ مشکلی ندارم . دکترم گفت بیا ای یو ای شو

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
فدات شم عزیزم حرف نگفته زیاد دارم با دلیل و برهان ولی نمیتونم اینجا بیان کنم حرف دل منو زدی ممنون ...

ای واای ناراحت شدم

نکنه دلیل سقطت ضعیف بودن اسپرم بوده؟؟؟

من فکر میکردم شوهرت شرایطش معمولیه

نگران نباش با میکرو حل میشه انشالله

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آخی عزیزم😅😍😍😍 انشاالله که آزمایشتم مثبت میشه منم روز آزمایشم بابام خونمون بود راستش زیاد نتونست ...

شادن نمیدونم چم شده. به شدت اشتهام رو از دست دادم! چشم زدم خودمو

تو در چه حالی؟

عزیزم شما که هزینه میکنی و مهمتر از هزینه اون همه آمپول هورمونی میزنی چرا نمیری ابن سینا ، رویان ،ما ...

به نظرت عرفان نیایش چه جوریه تجهیزات اگه کسی میدونه خواهشها بگه دکتر که میگفت خوبه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم من ذخیره ام ۱۶ بود تنبلی شدید دوطرفه داشتم همسرم ۲۱۶ میلیون تعداد ، ۳ مورفو و ۳۱ درصد تحرک پی ...

انشاالله به حق ۵ تن بچه ها تو سالم ۹ ماه دیگه بغل بگیری

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
به نظرت عرفان نیایش چه جوریه تجهیزات اگه کسی میدونه خواهشها بگه دکتر که میگفت خوبه

ببین چون پرسیدی میگم. من عرفان نیایش پیش دکتر طاهری پناه میرفتم. سر تیم جنین شناسیشون پروفسور حسینیه که عالیه واقعا. اما روز پانکچرم اصلا ایران نبود، با جنین شناسش صحبت کردم یه جوری خیلی شل و ول بود، من ازش حس خوبی نگرفتم، شاید بخاطر اینکه تخمکی نداشتم. اما علمش قطعا خوب بوده که تو تیم دکتر حسینی بود.بعدم بقیه کسایی که پانکچر کرده بودن کلی تخمک داشتن.