2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
راستش من خیلی ناراحت شدم از برخوردش با دوستمون، برای همسرم تعریف کردم اونهم خیلی ناراحت شد و قا ...

عزیزم ببخشید این رو میگم اما دکتر نصر انگلیس درس خونده اون جا عضو انجمن سلطنتی پزشکاست به کسی واسه خارج موندن فکر نکنم حسادت کنن یکم قضاوتتون درست نیست 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

سلام بچه ها خوبین؟ صبحتون بخیر 

دیدشم تا جایی که چشمام باز بود استغفار کردم و به صاحب این روز قسم که اول شما منتظرا رو دعا کردم آخر از هنه گفتم خدایا دل دوستامو شاد کن از صدقه سر اونا دل منم شاد کن

بعد متوسل شدم به خانم رباب و از حضرت علی اصغر خواستم

دیشب خواب دیدم محرمه یک بره قربانی کردم دادم هیئت بعد رفتیم حرم امام رضا

الان بیدار شدم بی بی چک زدم ۲۸ مرداد هم دوتا جنین ۵ روزه انتقال دادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش من خیلی ناراحت شدم از برخوردش با دوستمون، برای همسرم تعریف کردم اونهم خیلی ناراحت شد و قا ...

• استاد جراحی زنان زایمان و نازایی در دانشگاه لندن
  • عضو کالج سلطنتی جراحان زنان و زایمان انگلستان (M.R.C.O.G) از سال 200۸

سلام بچه ها خوبین؟ صبحتون بخیر  دیدشم تا جایی که چشمام باز بود استغفار کردم و به صاحب این روز ...

ای جانم مثبته 

مبارکت باشه عزیزم ❤️❤️❤️❤️

سلام بچه ها خوبین؟ صبحتون بخیر  دیدشم تا جایی که چشمام باز بود استغفار کردم و به صاحب این روز ...

مبارکه 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
بیخیال جونم اصلا نمیدونم چی بگم😭😭😭😭😭

قربونت برم عزیزم الان حست رو میفهمم 

انشالله همیشه دلت شاد باشه 

به سلامتی تو بغلت بیاد 

خدارو شکر ❤️❤️

میدیا جان ممنونم حالا باید سیزدهم آز بدم

مثبته اونم ان شاءالله . فقط اگه یادت بودم اون لحظه که جواب مثبتو گرفتی از ته دلت دعام کن منم به آرزوم برسم . خدا بچه هاتو به سلامت بزاره بغلت 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
قربونت برم عزیزم الان حست رو میفهمم  انشالله همیشه دلت شاد باشه  به سلامتی تو بغلت ...

دعا کنی عزیزدلم‌ایشالا سیزدهم آزمایشم خوب باشه . انقدر این بی بی چک ها مثبت کاذب دارن آدم نمیدونه خوشحال باشه یا نه

دوستان ازتون خواهش میکنم دیگه دکتر نصر  رو انقدر خورد نکنید سر یه نفر که فقط ردش کرده نه فقط نصر هر دکتری...

یه روز یکی میگه بی ادب یکی میگه بی سواد یکی میگه حسود به خارج نشینا بسته دیگه اون دکتر ده تا مریض این جا فقط داره خیلی راحت دارید توهین میکنید قضاوت میکنید تو دل مریضاش رو خالی میکنید 

این اقا ادم کمی نیست از دکتری خوشتون نمیاد نرید پیشش لطفا من این حجم از توهین به دکتر رو درک نمیکنم انرژی منفی دارید میدید به مریضاش اونم کسایی که اصلا مریضش نیستن 

یه طرفه به قاضی نرید لطفا منم فردا شاید پیش دکتر جواب نگیرم باید بیام توهین کنم؟؟؟ 

ممنون❤️❤️❤️

دعا کنی عزیزدلم‌ایشالا سیزدهم آزمایشم خوب باشه . انقدر این بی بی چک ها مثبت کاذب دارن آدم نمیدونه خو ...

تو‌ مامانی عزیزم شک‌نکن 😘😘😘

مثبته اونم ان شاءالله . فقط اگه یادت بودم اون لحظه که جواب مثبتو گرفتی از ته دلت دعام کن منم به آرزو ...

عزیزدلم من قبل اینکه برای خودم دعا کنم همیشه دوستای خوبم تو این تاپیک و تمام منتظرا رو دعا میکنم که هممون یکی یکیاز لیست انتظار در بیایم. الهی خدا به همه ما لطف و عنایت کنه