2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
عزیزم  نوشین جان انقد به خودت سخت نگیر لطفا  بیخیال باش انشاالله به زودی خبر مثبت شدنتو ...

بچه ها گفتن احتمال داره هایپر شده باشی که بعد انتقال خووش رو نشون داده ترسیدم بخورم به تعطیلات . گفتم هر جور هست امروز یک ویزیت بشم

دارم دارو میخورم، ۱۳ شهریور میرم سونو ببینم اندومترم چطوره؟ سری قبل اندومترم نازک بود و به داروها ج ...

به سلامتی

ان شالله این دفعه خبر خوب برامون بیاری

میگم شما پردنی رو دکتر بهت گفته چه زمانی استفاده کنی بهتره؟ 

خواهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شریعتی میرم ولی بهم ندادن هر دو تا رو

به کسایی که با من انتقال دادن هم ندادن 

اخه من پنجمین بارمه که انتقال میدم 

دیگه همه روشها رو دارن روم امتحان میکنن

انشالله شما کارت به اینجاها نمیرسه و همین دفعه مامانی

سلام زينب جون من غربالگری  اول و سونو دادم گفت خوبه ونرمال باتوجه به سن که 39 هست اگه خواستی &n ...

سلام عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍 

ببین اگر هزینه اش مهم نیست برات انجام بدی بهتره چون هم سن خودتون و هم همسرتون جوری هست که بهتره انجام بدین، من بودم انجام می‌دادم ولی خیلی گرونه🥴🥴🥴

سلام خوبین ؟میشه یه سوال ازتون بپرسم من چهارشنبه 29انتقال داشتم روز6ام عصرلکه بینی پیداکردم قهوه ای ...

سلام عزیزم به سلامتی، ان شاء الله که مامان شدی عزیزم و این لکه ها همه برای لانه گزینی هست 

حتما حتما ادامه بده گلم، خیلی موارد مامان شبیه شما داشتیم 

سلام عزیزم خوبی‌؟ ان شاء الله به حق صاحب این ماه مادر بشی🤲🤲🤲🤲😭😭😭😭😍😍😍😍

زینب جان یه سوال داشتم.از بچه ها پرسیدم.حدودی گفتن.انتقال جنین فریز معمولا چندم سیکل انجام میشه؟

خدایا شکرت  
سلام عزیزم خوبی‌؟ ان شاء الله به حق صاحب این ماه مادر بشی🤲🤲🤲🤲😭😭😭😭😍😍😍😍

سلام گلم.ممنون ان شاالله با دعای شما دوستان عزیزم.زینب جون بیش ترین دوزی که روزانه میشه پروژسترون استفاده کرد چقدر هست؟