2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045372 بازدید | 684462 پست
به نظرم تهران بیا عزیزم 

ما از دیروز یه سره داریم سره این بحث میکنیم میگه نمیتونم بیاییم تهران اگه این بارم نشد می ریم یکی از بچه ها درباره ی عرفان گفت  جنین شناسش خوبه .جنین شناس رویش میگفت ۱۰ درصد ای وی اف با دکترها ۹۰درصدش با جنین شناسی خودشم میدونستم گند زده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
مرسی عزیزم می دونم ولی من نمیخوام این قرصو بخورم اگرم بخورم روری یکی خدا کنه دکتر نصر قبول کنه بتونم ...

ضخامتت اوکی باشه بدون استرا انتقال میده. فقط تا زمان انتقالت پیاده روی و آب فراوون و لوبیا سبز پخته شده فراموش نشه. دوستان میگن لوبیا سبز برای ضخامت خیلی خوبه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما از دیروز یه سره داریم سره این بحث میکنیم میگه نمیتونم بیاییم تهران اگه این بارم نشد می ریم یکی از ...

منم از شمال میام تهران باید این کارو کرد چون دکتر هرچقدرم خوب باشه جنین شناس بد باشه کل پول و زحمتت هدر میره 

انشالله راضی شه همسرت 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم بقول دوستمون نمیخوام بحث‌تاپیک رو منحرف کنم فقط این جمله بگم که متاسفانه یه خشم پنهانی وجود د ...

فدات شم عزیزم

حرف نگفته زیاد دارم با دلیل و برهان ولی نمیتونم اینجا بیان کنم

حرف دل منو زدی

ممنونم گلم ، ایشالا هر چی خیره واسه هممون پیش بیاد

امروز جواب آزمایش همسرم اومد افتضاح بود، مورفولوژی صفر، دی اف ای ۲۶.

خیلی ناراحت شدم😢

قوز بالا قوز شد😓

منم از شمال میام تهران باید این کارو کرد چون دکتر هرچقدرم خوب باشه جنین شناس بد باشه کل پول و زحمتت ...

مرسی عزیزم نمیخوام اونم ناراضی باشه این بار عرفان تهران انجام میدم اگه نتیجه نداد باهاش اتمام حجت کردم می رم این سینا.انشاالله سال بعدی دوستامون پسرامون بغلمونه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
مبارکه عزیزم من هی گفتم به شما که علایم شما درست شبیه علایم من بود وقتی مثبت شدم دلم خیلی روشن بود م ...

قربونت برم آرزو جونم اره یادمه. تو این چند روز خیلی بهم دلداری دادی خدا ایشالا حاجت دلتو بده

سلام گلم دکتر سه شنبه به ما زنگ زد گفت جنین خانوم از فریز در آوردم رشدشان عالیه بدیم تعیین جنسیت گفت ...

عزیزم شما که هزینه میکنی و مهمتر از هزینه اون همه آمپول هورمونی میزنی چرا نمیری ابن سینا ، رویان ،مام جاهای خوب تجهیزات و امکانات و جنین شناس بهتری دارن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی عزیزم نمیخوام اونم ناراضی باشه این بار عرفان تهران انجام میدم اگه نتیجه نداد باهاش اتمام حجت کر ...

انشالله عزیزم

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

[QUOTE=152608837]فدات شم عزیزم حرف نگفته زیاد دارم با دلیل و برهان ولی نمیتونم اینجا بیان کنم حرف دل منو زدی ممنون ...[/QUOTEخواهشا انقد خودت رو اذیت نکن تحت نظر یک دکتر خوب باش مطمعن باش بی نتیجه نمیمونی 

عزیزم بد نیستم. فعلا نمیدونم چه خبره منتظرم 😊 وای بیبی چکت رو دیدم. خیلیییی خوشحال شدمم😍😍😍😍

قربونت برم صبح گذاشتم دیدم منفیه تا دست و صورتمو بشورم دیدم هاله داره هرچی هم میگذره پر رنگ تر مبشه بابام خونه بود خجالت کشیدم مگرنه جیغ میزدم با مامانم رفته بودیم ززر پتو تجریه تحلیلش میکردیم

قربونت برم صبح گذاشتم دیدم منفیه تا دست و صورتمو بشورم دیدم هاله داره هرچی هم میگذره پر رنگ تر مبشه ...

آخی عزیزم😅😍😍😍 انشاالله که آزمایشتم مثبت میشه

منم روز آزمایشم بابام خونمون بود راستش زیاد نتونستم خوشحالی کنم😅😅😅 ولی آزمایش دومیو با شوهرم رفتم کلی تو ماشین اشک شوق ریختم😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...