2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
سلام گلم دکتر سه شنبه به ما زنگ زد گفت جنین خانوم از فریز در آوردم رشدشان عالیه بدیم تعیین جنسیت گفت ...

شما کجا انجام داده بودید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش من خیلی ناراحت شدم از برخوردش با دوستمون، برای همسرم تعریف کردم اونهم خیلی ناراحت شد و قا ...

مامان سوفی منم دقیقا همین احساس رو داشتم منتها میترسیدم اینجا بیان کنم

کلا فک میکنن ما حقمونه هرچی عذاب بکشیم

سلام خوبید ببخشید شما بدون مصرف استرادیول جنین فریز انتقال دادید میخوام بدونم میشه @nazaniin۷۴ ...

عزیزم میشه. وقتی ضخامتت خوب باشه استرادیول نداری. پزشک ها سعی میکنن تا جایی که میتونن دارو کمتر بدن که با حاملگی طبیعی فرق چندانی نداشته باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
متاسف  شدم عزیزم واقعا حیف پول و وقت  با انرژی مثبت از اول شروع کن جای خوب  ...

حتما به خدا انگار اصلا انجام ندادم انقدر انرژی دارم ولی شوشو گیر داده میگه پیشه همین دکتر چون زیادنمی ری تهران چون خودمم تنها می رم میام میگه تهران سختته‌ ولی برایه عمل خودم میتونم بیام امپولامو بهم داده وال دی گفته پری،شدی ۱۷روز بخور بیا پری بعدی سیکلش برات شروع میکنم منم شروع کردم رژیم و۱ملیونم تقویتی برامون نوشته به امید خداپیش به جلو  

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم میشه. وقتی ضخامتت خوب باشه استرادیول نداری. پزشک ها سعی میکنن تا جایی که میتونن دارو کمتر بدن ...

مرسی عزیزم می دونم ولی من نمیخوام این قرصو بخورم اگرم بخورم روری یکی خدا کنه دکتر نصر قبول کنه بتونم طبیعی انتقال بدم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
قربونت بر دارچین جونم دعا کن باقیش هم بخیر بگذره دیشب همتون رو خیلی دعا کردم قبل خودم اول بچه ها رو ...

عزیزم ایشالله به سلامتیییییی با یه نی نی خوشگل و سلامت این نه ماه رو طی میکنی ♥️ الان وقت خوشحالیه نه نگرانی 😍😍😍

دارچین جون شما کی باید بری آز؟ بی صبرانه آزمایش بتای مثبت رو برات آرزو میکنم

ممنونم عزیزممم 😍😍 ایشالله

من دهم آزمایش دارم. ولی دیگه زیاد امیدوار نیستم. لک هام بیشتر شده که کمتر نشده. نمیدونم ولله..

مامان سوفی منم دقیقا همین احساس رو داشتم منتها میترسیدم اینجا بیان کنم کلا فک میکنن ما حقمونه هرچی ...

عزیزم بقول دوستمون نمیخوام بحث‌تاپیک رو منحرف کنم

فقط این جمله بگم که متاسفانه یه خشم پنهانی وجود داره نسبت به کسانی که خارج زندگی میکنند. حتی همون دکتر که هر وقت اراده کنه میتونه بره فکر میکنه حالا که امریکا هستی همونجا هم درمان کن. همونطور که متاسفانه بهت گفت جای اشتباهی اومدی

امیدوارم همه کارهات عالی پیش بره و با دست پر برگردی ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
حتما به خدا انگار اصلا انجام ندادم انقدر انرژی دارم ولی شوشو گیر داده میگه پیشه همین دکتر چون زیادنم ...

به نظرم تهران بیا عزیزم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ممنونم عزیزممم 😍😍 ایشالله من دهم آزمایش دارم. ولی دیگه زیاد امیدوار نیستم. لک هام بیشتر شده ...

لک رو هیلی ها داشتن. خدایا این دوست گرم و دوست داشتنی مارو نا امید نکن. آمین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم