2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045241 بازدید | 684440 پست
اون بنده های خدا که دیگه هیچی یک دقیقه میرم تا سوپر دستکش و ماسک میزنم میخوام خفه بشم تمام جونم خارش ...

نوشین جان دکترت کی بود؟

چرا میکرو کردی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتایی هم ک مسافت طولانی رانندگی میکنه یه پلاستیک یخ یا آب خیلی سرد بزاره رانندگی وبی تحرکی دما رو ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشالله باهم مادر میشیم ...روزای اول که فهمیدم طبیعی باردار نمیشم هیچ وقت ..ی روز بالا سر یه مریضی ب ...

والا اونقدر وضعیت اسپرموگرام همسرم بد بود که برا ما جنین هم تشکیل نمیشد.چه برسه به بارداری طبیعی.من راضی بودم دو تا جنین خوب تشکیل بشه فقط‌.ولی خدا خواست و ۸ تا جنین تشکیل شد.ان شاالله که خدا بخواد و این انتقال هردو مامان بشیم.شما چه روزی احتمالا انتقال بدی؟

خدایا شکرت  

سلام دوستان اگه کسی با آی وی اف باردار بشه و تو سونوی ماه نهم و معاینه لگن مشکلی نداشته باشه میتونه طبیعی زایمان کنه؟شما کسی رو میشناسید آی وی اف کرده باشه و طبیعی زایمان کنه؟ممنون میشم اگه اطلاع دارید کمک کنید

اره راستش هم هزینه الکی کردم هم وقتمو هدر دادم ...خداروشکر خیلیا نتیجه گرفتن برای تعیین جنسیت ولی خب ...

نازنین جون تبریک میگم😍😍😍دختر می خواستی یا پسر؟ بچه ی اولته؟

الان جنینات جنسیتش چیه؟

ببخشید من شنیدم ای یو لی وای وی اف احتمالشون فقط بیست درصده نه؟ ولی می میکرو چهل درصد خب ازهموم او ...

دوست عزیز بخوای به درد فکر کنی نباید پا تو این راه بذاری

من هفتاد جدم اومده جلو‌چشمم... 

اگر شروع کردی کفش آهنی بپوش تو راه

انشالله خیلی زود جواب بگیری

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خانوما امروز رفتم دکتر ویزیتم کرد گفتم میخوام سیکل میکرو رو شروع کنم سونو کرد یه کیست سه سانتی سمت چ ...

لایک به امضات👌🏻👌🏻فقط میپرسن و هیییچ کاری هم برات نمیکنند😞

عزیزم اصولا ال دی باعث رفع کیست میشه نگران نباش😊ان شاء الله بعد این پریودی انتقال انجام میدی.

ببین با منم خیلی مودب و مهربون بود. حتی سر ضخامت زدم زیر گریه هم دکتر هم ماماش کلی دلداریم دادن. گفت ...

راستش من خیلی ناراحت شدم از برخوردش با دوستمون، برای همسرم تعریف کردم اونهم خیلی ناراحت شد و قاطی کرد واقعا

همسرم میگه این دکترها میبینن یکی از خارج اومده خوششون نمیاد، کلا بعضیها یه حسی دارن به اونهایی که ایران نیستن انگار حق اونها رو گرفتیم و رفتیم 😔 بعد هم دیده کارش یک کم سخته بخاطر سقط مکرر نخواسته قبولش کنه 

@لوبیا_پلو    

خدایا شکرت 🙏🏻❤️