2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

91 بازدید | 13 پست

سلام

من خیلی معذرت میخواهم این سوال رو میپرسم حال هر فرد محترمی اگر براشون مقدور بود می‌توانند پاسخ بگویند 

اینکه می‌گویند بعد از ازدواج اون آقا پسر به لحاظ کلامی و رفتاری باید شخص مقابلش رو در نظر بگیره مگه جز محبت های رفتاری مثل( انواع خرید ها و سفر و هدیه و..) و کلامی ( احترام و ابراز و این ها ) 

کفایت میکند درست هست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید این رو میگم با توجه به تاپیک هاتون که بارها دیدم ظاهرا شما نگران مسئله ازدواج تون هستین

بهتر نیست پیش یه تراپیست برین و این نگرانی و دغدغه ها رو با ایشون درمیون بذارین

احتمالا یکم اعتماد به نفستون درباره مسئله ازدواج تون پایینه که اینقدر نظر میپرسین دربارش

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
یعنی اینکه می‌گویند شخص مقابل شما نیاز به توجه داره آیا بیش از محبت کلامی و احترام چیز دیگه هم نیاز ...

بله 

محبت کلامی و رفتاری

احترام 

توجه 

حفظ شان و شخصیت و احترام به افکار و حریم شخصیش و سلیقه و علاقه 

حفظ حریم شخصی که خیلی مهمه بنظر من 

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
یعنی اینکه می‌گویند شخص مقابل شما نیاز به توجه داره آیا بیش از محبت کلامی و احترام چیز دیگه هم نیاز ...

از خودش بپرس. هر دختری یه چیزی دوس داره‌ . مثلا یکی آدم شوخ و راحت دوس داره یکی مث من ترجیح میده شخصیتشو حفظ کنه و  جلف بازی درنیاره.