2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045348 بازدید | 684460 پست
نه ب ما گفتن آزمایش تانل نیاز نیست. الان نمیدونیم بالاس یا نه. آزمایش ندادیم

اسفند که بار اول جایی دیگه میکرو کردم این آزمایش رو ندادیم فقط نوشتن آزمایش اسپرم که گفتن خیلی خوبه پلی سری دوم دکتر جدیدم گفت نه حتما باید این آزمایش رو بده اگر مشکل داشت دوماه دارو بخوره البته حسم میگه دکترم خیلی با حوصله و با تجربه ست من عجولم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا من ته دلم خالی شد کاش چیزی نمیخوندم ازش  یه روز خیلی تعریفه یه روز میکوبن ما این وسط دلش ...

ببین با منم خیلی مودب و مهربون بود. حتی سر ضخامت زدم زیر گریه هم دکتر هم ماماش کلی دلداریم دادن. گفتن بذار به اونجا برسیم بعد تو استرسش رو داشته باش. بعد ماماش پاشد بهم دستمال داد. حتی من برای این رفته بودم پیش دکتر نصر که ببینم پیشنهاد اهدایی دکتر طاهری پناه رو تایید میکنه؟ که گفت سنت یه کم میترسونتم اما هم میتونم بهت طبیعی وقت بدم هم خودت پانکچر کن اگه نشد حالا میشینیم راجع به اهدایی حرف میزنیم

به نظرم اگه دکتر بی وجدانی بود به من همون اول میگفت اهدایی. چون همون اول بهش گفتم من برای تایید شما اومدم، دیگه هم لازم نبود قانعم کنه به اهدایی. کلی هم باهام حرف زد و راجع به اینکه سن چطور تاثیر میذاره و چرا تخمک های جوون تر بهترن. تازه با تمام این تفاسیر بهم گفت با تخمک خودت 50 درصد شانس انتقال موفق داری. به خدا موقع سونو هم کلی بهم توضیح داد خیلی مهربون.

حالا طفلی این دوستمون از شانسش خدا میدونه اونروز چه اتفاقی برای دکتر افتاده بود که اینطوری باهاش حرف زد.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لیلا جون منتظری بتات 100هزار بشه بعد بری آز خواهر؟ ما همچنان چشم به راهیم به جواب آزمایشت. اصلا می ...

فدااات عزیزم. ثمین بگم به آزمایش و سونو فکر میکنم استرس میگیرم و دلپیچه و .... میگیرم، باور میکنی؟ البته گلاب به روتون. تیتر ندادم. آزمایشم مثبت بود. فعلا که جراتش رو ندارم. حالا گذاشتم بعد عاشورا تاسوعا برم دکتر، ببینم تا خدا چی بخواد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم عزیزم . شما لکه بینی هم داشتی ؟ 

فکر کنم هفته ۵ یا ۶ بود یه روز لکه بینی داشتم که امپول پروژسترون دوتا با هم زدم قطع شد

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
پس من هرگز باردار نیستم و نمیشم خخخخ آخه من دائم گرممه گلوله گلوله برفم بیاد من جز تاپ چیزی نمیپوش ...

مجرد بودم دقیقا همینطور که میگی بودم بعد ازدواجم و مصرف داروهای مربوط بارداری سیستمم به هم ریخت و کلا نامتعادل شدم..از انسانیت افتادم به قول بابام😁

لیلا جون این جدول و ضعیت اسپرم همسرتو نشون میده .زیر همین جدول چند خط در خصوص وضعیت جنین هات نوشته ( ...

لیلا جونم اولش در مورد وضعیت و تعداد تخمکا نوشته بعدش در مورد اسپرم و بعدشم جنینا

این برگه خیلی خوبه حداقل از وضعیت تخمکام خیالم راحت شد

بستگی به سنت داره اگر زیر ۳۷ سال باشی خیلی فرق چندانی نکرده ولی بالای ۳۷ سال سرعت کاهشش بیشتر میشه ...

نه عزیزم ۲۶ سالمه

ممنون که جواب دادی عزیزدلم انشالله که دست پر و شاد و سلامت برگردی به آمریکا😍🥰😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم با توجه به اینکه فقط ۵ تا تخمک دادی فکر نکنم از ذخیره تخمدانت چیزی کم شده باشه مثلا شاید تا حا ...

قربونت برم ممنون از قوت قلبی که بهم دادی انشالله که هر مشکلی داری به زودی به حق صاحب این ایام حل شه 😍😘🥰

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
راستی عزیزم قیمتش چند؟

نمیدونم دقیق با دفترچه فک کنم حدود ۹۰ تومن اینا بود 

میگم باز دقیق یادم نیست 

آدرس دولت آباد بین فلکه دوم و سوم روبروی پارک جهدن کودک بود فک کنم .اگه اشتباه نکنم .داروخانه علوی نیک

تو گوگل برنی میاد دقیقش 

خدایا معجزه کن برام 😔