2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
ن دکتر که هیچ دارویی نداد بهمون ،خودمون میخوایم یه دوره سه ماهه دارومصرف بشه شاید مورفولوژی بهتر شد

امید ب خدا

شستشو آب سرد، حبوبات، مغزیجات، عسل، روغن زیتون و... هم میتونه شوهرت استفاده کنه اگه تا الان انجام ندادین. و نوشابه و خوراکی ها قندی نخوره

ارولوژ رویان ب شوهرم فقط گفت سرخ کردنی و خوراکی های قندی و پرشکر حذف کن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دخترا خیییییییلی التماس دعا دارم ازتون  با خنده هاتون خندیدم با گریه هاتون گریه کردم  ال ...

عزیزم منم کادر اتاق عملم.۸ تا جنین دارم و به احتمال زیاد ماه بعد بسته اول رو انتقال میدم.برا منم دعا کن.خوشبحالت که یه حس معنوی پیدا کردی.برا منم با دل شکسته ت دعا کن که مثبت بشم.خدا دامنتو به زودی سبز کنه.

خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر زیاد🙄🙄🙄 شما ذخیره تون چند بود؟ با این همه گونال چند تا تخمک داشتین؟ دخترا شماها چند تا گون ...

عزیزم شما ازمایشت منفی شد ؟ من ۷تا گونال ۳۰۰واحدی زدم که میشه ۲۸تا ۷۵واحدی 

خانوما امروز رفتم دکتر ویزیتم کرد گفتم میخوام سیکل میکرو رو شروع کنم سونو کرد یه کیست سه سانتی سمت چپم داشتم چون این ماه iui کرده بودم همون سمت یه تخمک ۱۳ داشتم دکتر گفت چون کوچیک بوده آزاد نشده تبدیل به کیست شده بهم قرص ال دی داد بخورم رفع شه بعد برم تو سیکل میکرو

خیلی نگرانم یعنی ال دی میتونه این اندازه کیستو از بین ببره؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم شما ازمایشت منفی شد ؟ من ۷تا گونال ۳۰۰واحدی زدم که میشه ۲۸تا ۷۵واحدی 

سلام نازنین عزیزم خیلی از دیدن پستت متعجب و خوشحال شدم و خدا رو از ته دل شکر کردم کار خدا خیلی قشنگه اگه صبر کنیم به بهترین نحو پاسخ میده تبریک میگم گلم انشالله که جواب آزمایشتم مثبت شه و اولا سالم و صالح و بعدشم اگه خدا صلاح دونست دخملی ناز باشه تا جنست جور شه.

آره قسمت نبود منفی شد رفتم تو سیکل میکرو🙁

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نه عزیزم فعلا نشدم. من فقط یه روز رفتم ویزیت. فقط پرونده تشکیل دادم و شرح حال پرسید ازمایشای روتین ه ...

ازمایشا چقدر وقت داره؟من دوسه روز قبل از پریود قبلیم دادم تا پریود بعدم فکر کنم‌۶۰ ۷۰ روزی بشه

یا رب العالمین
پس با همیم انشالله...شما چن تا جنین دارین؟بار چندمه؟

منم بار اولمه میخوام انتقال بدم 

12 تا جنین دارم 

انشااالله مثبت میشیم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم منم کادر اتاق عملم.۸ تا جنین دارم و به احتمال زیاد ماه بعد بسته اول رو انتقال میدم.برا منم دعا ...

انشالله باهم مادر میشیم ...روزای اول که فهمیدم طبیعی باردار نمیشم هیچ وقت ..ی روز بالا سر یه مریضی بودم بی اختیار یه آه از ته دلم کشیدم ...ی خانوم مسن بود برگشت بهم گفت دخترم اخه دردت چیه؟؟؟؟بهم که انشالله هر چی تو دلته بهش برسی...دلم خیلی سوخت گفتم کاش بشنوه خدا دعای این خانوم رو در حقم .الهی یا رب من فقط از خودت میخام تو قادر متعالی 

سلام نازنین عزیزم خیلی از دیدن پستت متعجب و خوشحال شدم و خدا رو از ته دل شکر کردم کار خدا خیلی قشنگه ...

سلام عزیزم فداتشم خودمم هنوز باورم نشده تا ازمایش بدم ومطمئن بشم ...دقیقا خدا میگه چیزی رو به زور نخواه واصرارنکن حکمتی داره که مانمیدونیم خدا خودش صلاحمونو بهتر میدونه ...قسمت نبوده برات عزیزم ایشالا سیکلت خوب پیش بره وکلی جنین تپلی برات تشکیل بشه ایشالا سال بعد اینموقع نینیات بغلت باشن