2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
الان داشتم رو بالکن خدارو صدا میزدم برای خودمو بچه ها دعا میکردم دیدم یک گربه با سه تا بچه داره رد م ...

عه این چه حرفیه نگو توروخدا ....عزیزم من وقتی انتقالمو  منفی شدم اصلا شوکه شده بودم چون مطمئن بودم مثبت میشم ...خدا صلاح هممونو بهتر میدونه...شماهم مطمئن باش نینیا تودلتن وسال دیگه اینموقع توبغلت گرفتی 😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازنین جان روز حضرت علی اصغر فرداس یا جمعه؟ اطلاع داری؟

نمیدونم راستش من همسرم ازمایش کروناش مثبت شده اصلا روزامو قاطی کردم بخدا ، تازه یکم پیش دیدم فردا پنجشنبه اس ...ازبس که درگیر شدم خودمم میترسم بگیرم 

نمیدونم راستش من همسرم ازمایش کروناش مثبت شده اصلا روزامو قاطی کردم بخدا ، تازه یکم پیش دیدم فردا پن ...

تو رو خدا مراقب باش ازین لباس های مراقبن از بیمار بگیر عزیزدلم . 

ایشالا که خدا به ایشون طول عمر باعزت بده سایه اش بالاسر خانواده باشه

تو رو خدا مراقب باش ازین لباس های مراقبن از بیمار بگیر عزیزدلم .  ایشالا که خدا به ایشون طول ع ...

ممنو عزیزم الهی امین ...اره  خیلی حواسم هست ماسک وشیلد میزنیم ودستکش میپوشیم همه جارو هم ضدعفونی میکنم خیلی خسته شدم خدا به همه کمک کنه چقد روزای سختیه بنده خدا پرستارا چقد اذیت میشن 

ممنو عزیزم الهی امین ...اره  خیلی حواسم هست ماسک وشیلد میزنیم ودستکش میپوشیم همه جارو هم ضدعفون ...

اون بنده های خدا که دیگه هیچی یک دقیقه میرم تا سوپر دستکش و ماسک میزنم میخوام خفه بشم تمام جونم خارش میگیره عرق میکنم کلافه میشم.... این بنده های خدا هر شیفت و هر روز بساطشون همینه

خدا الهی کمک کنه بهشون

اون بنده های خدا که دیگه هیچی یک دقیقه میرم تا سوپر دستکش و ماسک میزنم میخوام خفه بشم تمام جونم خارش ...

اره واقعا سخته مردم هم رعایت نمیکنن که تعطیلات رو همه رفتن مسافرت خدایی نکرده بگیرن جدا ازهزینه هاش دردی که میکشن خیلی بده 

آزمایش داره دیگه به دکترت بگو برات مینویسه  من سالها سرما نمیخوردم اصلا و همیشه با ی حس غروری ...

ممنون عزیزم 🌹

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مرسی عزیزم 😘 میگم الان شما باردار شدین بسلامتی 😍 راستی عزیزم اویترال برای چی خوبه ؟ شما هم دو روز ...

اگه خدا بخاد بله هنوز ساک رو نرفتم ببینم ولی😍😍

قسمت شما انشالهه 

برا آزادسازیه تخمک فک کنم که دقیق سره ساعت گفته شده باید بزنین 

بله عزیزم ۳۶ ساعت قبل پانکچر زدم

خدایا معجزه کن برام 😔
مرسی عزیزدلم فقط یه روز ازموعدم گذشته بیبی چک زدم مثبت شد فردا ازمایش میدم خداکنه‌مثبت باشه 

واي نازنين جون چه قدر خوشحال شدم ، مباركت باشه خانمي ، من هم اين سري يك روز از موعدم گذشته بود بيبي ام مثبت شد اصلا آزمايش هم ندادم يكدفعه رفتم سونو .