2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست
عزیزم فقط بیبی چک زدم مثبت شد هنوز ازمایش ندادم امیدوارم  ازمایشم مثبت بشه ...آره واقعا خیلی پش ...

وااااای عزیزم چه خبر خوبی 

خوشحالمون کردی 

باردار نمیشدی یا تعیین جنسیت بود میکرو کردی؟

عزیزم منو فراموش نکن که خیلی محتاج دعا هستم 

زهرا هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااای عزیزم چه خبر خوبی  خوشحالمون کردی  باردار نمیشدی یا تعیین جنسیت بود میکرو کردی؟ ...

فدات شم زهرا جون،  مشکلی نداشتم باردارمیشم برای تعیین جنسیت میکرو کرده بودم .... عزیزم اگه قابل باشم حتما دعامیکنم وبه نیتتون سوره حشر میخونم 

فدات شم زهرا جون،  مشکلی نداشتم باردارمیشم برای تعیین جنسیت میکرو کرده بودم .... عزیزم اگه قابل ...

خودتو سرزنش نکن که چرا میکرو کردی

خدا خواسته بهت نشون بده که قدرت برتر هست ویک تجربه شد تو زندگیت 

فدات عزیز دلم ممنونم 😘😘😘😘

عزیزم یه روز ازموعدم گذشته و بیبی چک زدم امروز مثبت شد فردا میرم ازمایش بدم امیدوارم مثبت بشه 

واااای راست میگی نازنین جووون خدا رو شکر 

رژیم گرفتی واسه دختر؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
یعنی پانکچر نشدی؟دکترمن سونوکرد گفت هرماهی میخوای بیا 

نه عزیزم فعلا نشدم. من فقط یه روز رفتم ویزیت. فقط پرونده تشکیل دادم و شرح حال پرسید ازمایشای روتین هم نوشت.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خودتو سرزنش نکن که چرا میکرو کردی خدا خواسته بهت نشون بده که قدرت برتر هست ویک تجربه شد تو زندگیت&n ...

اره راستش هم هزینه الکی کردم هم وقتمو هدر دادم ...خداروشکر خیلیا نتیجه گرفتن برای تعیین جنسیت ولی خب خدا برای من صلاح ندونست .... فقط ازخدا میخوام اگه بارداربودم فقط وفقط سالم باشه 

دخترا خیییییییلی التماس دعا دارم ازتون  با خنده هاتون خندیدم با گریه هاتون گریه کردم  ال ...

یه حسی گرفتم از این کامنت خوب من که این روزا انتقالم اشکم دمه مشکمه ولی....

یا فاطمه زهرا خانم جان شفاءت کن به حق حسین کربلا به حق مادریت نذار  حسرت به دل باشیم

ما رو دریاب  ....

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
واااای راست میگی نازنین جووون خدا رو شکر  رژیم گرفتی واسه دختر؟؟

اره عزیزم .. ..کم وبیش رعایت میکردم اخه قبل انتقال خیلی امید داشتم که مثبت میشم ...بعدشم که دقیقا دوبار اقدام کردم 

بله.همه شو

چقدر زیاد🙄🙄🙄

شما ذخیره تون چند بود؟ با این همه گونال چند تا تخمک داشتین؟

دخترا شماها چند تا گونال یا سینال استفاده کردین؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن