2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045399 بازدید | 684464 پست
آخه جنینت ۳ روزه بود اگر جنینت ۵ روزه بود فرق میکرد . ۲ روز هم ۲ روزه  من حالتو میفهمم خیلی هم ...

۴روزه بود جنینم عزیزم.من که همش دارم دعا میکنم تو عمرم اینقدر قرآن و دعا نخونده بودم و اینقدر از ته دل چیزی نخواسته بودم واقعا

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه اشتباه نکنم تیاراتیام بود روز ۱۴ بی بی منفی بود ولی روز ۱۶ آزش مثبت شد  شما هم فردا برو از ...

با اینکه امیدی ندارم اما آزمایش میدم حتما.مرسی از دلگرمیت عزیزم

۴روزه بود جنینم عزیزم.من که همش دارم دعا میکنم تو عمرم اینقدر قرآن و دعا نخونده بودم و اینقدر از ته ...

من که اون روز متکا گذاشته بودم رو پام لالایی علی اصغر رو هم گذاشتم از ته دلم گریه گردم و همه رو دعا کردم این روزا خیلی سخت میگذره

من که اون روز متکا گذاشته بودم رو پام لالایی علی اصغر رو هم گذاشتم از ته دلم گریه گردم و همه رو دعا ...

آره میفهمیم همه ما درد همو.دردمون مشترکه.درد مادر شدن  میگذره این روزها هم عزیزم.

من که اون روز متکا گذاشته بودم رو پام لالایی علی اصغر رو هم گذاشتم از ته دلم گریه گردم و همه رو دعا ...

ای جانم

حق داری روزای انتقال خیلی سخت میگذره

انشالله همه منتظرا دامنشون سبز شه به حق صاحب این ماه

سلام عزیزم دکتر بهناز عطارشاکری  روری یک عدد فولیک اسید ، ویتامین دی ۱۰۰۰،آسپرین ، دوتا آمپول ...

منم همینها رو‌دارم

اما دفعه پیش پردنیزولون داشتم 

ازش پرسیدم چرا ننوشتی

گفت الان بخاطر کرونا و سایر بیماریهای ویروسی نمینویسن،مگر اینکه نیاز باشه.انگار سیستم ایمنی روضعیف میکنه

دفعه ی دوم داده دلیلش اینه که دفعه ی اول منفی شدی، معمولا بعد از یکی دوبار انتقال منفی پردنی میدن ...

آهان..

مرسی چقدر عالی توضیح دادی🙏🏻🙏🏻😘⚘⚘⚘

ان شاء الله اینبار روش دکتر برای من نتیجه بخش باشه🤲🤲

من مرکز امید میرم تهران.. بار اول فقط استرادیول بود بار دوم استرادیول و پرد و هپارین این دفعه هم ...

اکی ممنون که جواب دادی عزیزم.... الهی مامان دو تا نی نی ناناز بشی و اینبار دیگه دفعه آخری باشه که انتقال میدی به حق همین روزای عزیز...

دکتر من تو اولین انتقال نداد ولی دومی رو داد و یک نکته ی دیگه اینکه به هر ده نفری که میان انتقال به ...

عزیزم من اون دفعه ها که انتقال داشتم از دکترم پرسیدم برای چیه بهم گفت برا اینه که ایمنی بدنت رو تا حدی کم کنه و جنین وقتی وارد بدنت میشه بدنت اونو پس نزنه و مث یک چیز خارجی با جنین برخورد نکنه همون دفعه اولم بهم داد اتفاقا و من ۲۷ سالم بود...در کل چیز خوبیه😊