2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684459 پست
پس برا شما فاصله ندادن بین پانکچر و انتقال. ان شاالله به سلامتی مامان میشی.    

ملیکا جون شما برای سیکل میکروتون گونال استفاده کردین؟ کلا چند تا؟ دکتر بهم ال دی داد گفت پریود بعدی بیا داروهاتو بدم میخوام ببینم حدودا چندتا گونال لازمه از الان پیگیر باشم ببینم میتونم گیر بیارم اخه دکترم فقط و فقط گونالو قبول داره نهایتا نشد fshکارما

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم اصلا دکتر نرفتم اسید فولیک یک براقبل بارداری هست

آخی چرا؟ مهمانت نرفت؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرهای آینده  عزیزان قشنگم امروز تو تاپیک ای وی اف۹۹ یه خانمی که ماه پیش اخرین انتقال داده بود منفی شده بود ولی این ماه با معجزه خدا طبیعی باردار شده بود و بی بی چک گذاشته  بود  

میخواستم بگم هیچ برگی بدون اراده خدا از درختی نمیوفته فقط باید زمانش برسه ...  

پس چاره نداریم جز صبر داشته باشیم و توکل 

خدایا یه حق این روزهای  عزیز به این جمع دلشکسته یه نظری  کن سخت  محتاجیم 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
برای مورفو وحرکت خوبه تحقیق کن خودتم ۵۰۰برای یکماه

داخل سایت دارو خانه ها نوشته باید ۶ ماه مصرف بشه ،اگر خدا بخواد من میخوام ۳ ماه دیگه وارد سیکل بشم ،نمیدونم تاثیر داره تا اون موقع یان ؟ولی اگر گیرم بیاد میگیرم .شما فقط همین دارو رو براتون تجویز کردن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عصرعزیزم

اصلا قابل قبول نیست عزیزم . فقط ادرار صبح اول وقت . الان بتا اونقدری بالا نیست و مقدار خیلی کمی از طریق ادرار دفع میشه که بیشترش تو ادرار صبح هست . منم بی بی عصرم منفی بود و بی بی صبح اول وقت مثبت 

مادرهای آینده  عزیزان قشنگم امروز تو تاپیک ای وی اف۹۹ یه خانمی که ماه پیش اخرین انتقال داده بود ...

من بودم روژان جونم 😘😘😘😘😘ایشالا دل همه به حق این روزای عزیز شاد میشه ...ازته دلم برای همه ی دوستامون وانتقالیای این ماه وشما دعاکردم الهی که جواب مثبتتو ببینیم عزیزم 

من بودم روژان جونم 😘😘😘😘😘

آخییییی نازنین جونم باردار شدی؟؟؟؟

بهت تبریک میگم انشاالله خدا بهت یه دخمل ناناز بده و جفتت جورشه...چقد خوشحال شدم برات

چی بود میکرو کردی اینهمه خودتو اذیت کردی کلیم حرص دادن بهت،،،خودت به این خوبی مامان شدی دیگه😊😊😍😍

بازم خدارو شکر عزیزم انشاالله قدمش خیر باشه و سالم سلامت باشه هرچی که هست...تو این شب عزیزبا نی نیت برا منم دعا کنین انتقال این ماهم  مثبت بشه منم دلم شادشه مث شما عزیزم مرسی😢😢😢

ملیکا جون شما برای سیکل میکروتون گونال استفاده کردین؟ کلا چند تا؟ دکتر بهم ال دی داد گفت پریود بعدی ...

آره عزیزم.گونال استفاده کردم.من ۲۰ تا ۷۵ واحدی از تهران گرفته بودم .بعد شروع سیکلم ۹ تای دیگه هم لازم شد.پیدا کردم.

خدایا شکرت  
عزیزم من اون دفعه ها که انتقال داشتم از دکترم پرسیدم برای چیه بهم گفت برا اینه که ایمنی بدنت رو تا ح ...

ممنونم عزیزم⚘⚘اره دوستمون توضیح داد تازه متوجه شدم دلیل علمیشو..

خیر باشه ان شاء الله🤲🤲