2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست
عزیزم میشه بپرسم تعداد حرکت مورفو همسر شما چند؟ تاحالا میکرو کردین؟ اون پودر اگر اشتباه نکنم اندرو ...

فکرمیکنم تحرک متغییر هست 10. مورفو همیشه ۰ و یکی دو آزمایش ۱

یکبار میکرو کردیم چندتاجنین تشکیل شده بود اما بلاست نشدن و انتقال نداشتیم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمی شما بودی مرکز امید میرفتی؟ انتقال دادی؟ اخه من بیمارستان شریعتی میرم انگار روشها و داروها یک ...

هپارین و هورمون رشد چیه ؟؟واسه قبل از انتقاله..؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام گلم.ممنون ان شاالله با دعای شما دوستان عزیزم.زینب جون بیش ترین دوزی که روزانه میشه پروژسترون اس ...

سلام پروانه جان 

الهی بحق شش ماهه حسین مامان بشی این سری

خییییییلی دلم میخواد مامان بشی خیلی زیاد

به کسایی که با من انتقال دادن هم ندادن  اخه من پنجمین بارمه که انتقال میدم  دیگه همه روش ...

به من دفعه اول طرازی داد هپارین رو این دفعه اخرمه چون جنین ندارم و از اولم نمیتونم شروع کنم

سلام پروانه جان  الهی بحق شش ماهه حسین مامان بشی این سری خییییییلی دلم میخواد مامان بشی خیلی ...

سلام عزیزم.از خدا میخوام هیچ زنی چشم انتظار نی نی نباشه.ان شاالله شماهم خیلی زود باردار بشی👨‍👩‍👧‍👦

ممنون عزیزم ،نوبل اصفهانه؟ گیسو گلابتون میخواستش 

آره عزیزم اصفهان.آدرس : سه راه حکیم نظامی کوچه شهید لطفی پلاک 1 آزمایشگاه نوبل
شماره تلفن : 03136246204
تلفن ثابت دوم : 03136270508

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

[QUOTE=152367709]شما نوبل ازمایش دادین؟زنگ زدم میگن ۲۴تا۴۸ساعت اماده میشه[/QU

اره چندین بار آزمایش دادم ولی تا حالا آزمایش کرونا ندادم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
الان جنین من خراب شد سه تا انتقال دادن 

واسه منم اوندفعه سه تا جنین موند سه تاشو انتقال دادن منفی شدم مجبورشدم دوباره شروع کنم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏