2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
نه پردنیزولون ربطی به سن نداره ستاره جون به ایمنی بدن مرتبطه خیلی از پزشکا تو اولین انتقال بدون نو ...

دکتر من تو اولین انتقال نداد ولی دومی رو داد و یک نکته ی دیگه اینکه به هر ده نفری که میان انتقال به یک نفر میده که اتفاقا بالای ۳۸ سن داره..

روز انتقال دومم حدودا ۱۵ نفر بودیم پرسیدم از اون جمع یک عده به من گفتن یکی از دلایل سن هست..

نمیدونم دیگه...

متاسفانه فرهنگ توضیح دادن درمورد داروها وعلتش هم تو فرهنگ پزشکان نیست بپرسی هم سرت داد میزنند یا میگن حتما صلاح دیدم دادم بهتون🤔

خدا به خیر بگذرونه برامون🤲🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر من تو اولین انتقال نداد ولی دومی رو داد و یک نکته ی دیگه اینکه به هر ده نفری که میان انتقال به ...

دفعه ی دوم داده دلیلش اینه که دفعه ی اول منفی شدی،

معمولا بعد از یکی دوبار انتقال منفی پردنی میدن

خیلی از پزشکا حتی تو اولین انتقال پردنی میدن،چون بدن جنین رو جسم خارجی میبینه و ممکنه پس بزنه،بهمین خاطر پردنی میدن تا ایمنی بدن رو پایین بکشن و جنین بهتر جذب بشه

احتمالا دیده شما دفعه ی اول با رحم عالی و جنین خوب منفی شده، گفته بزار پردنی رو روش امتحان کنم

دقیقا پزشکی علم تجربیه دیگه، انقد انجام میدن تا اخرش موفق بشن

خواهش 

بچه ها بی بی زدم منفی شد.هم زمان با من یه خانمی از اهواز اومده بود تمام شرایطش مثل من بود فقط اون دکترش عارفی بود دکترش گفته بود اصلا شرایط رحمت مناسب نیست ... .برعکس دکتر به من گفت شرایط رحمت عایه جنین عالیه .هیچ علایمی هم نداشت الان عکس بی بی چک رو داد هاله داشت.یعنی فقط خدا باید بخواد و بس

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم اسم دکتری که باهاش میکرو‌کردید چیه؟ الان بعد انتقال چه داروهایی دارید؟ قرص پردنیزولون دارید؟

سلام عزیزم دکتر بهناز عطارشاکری 

روری یک عدد فولیک اسید ، ویتامین دی ۱۰۰۰،آسپرین ، دوتا آمپول پروژسترون . به من پردنیزولون نداد

بچه ها بی بی زدم منفی شد.هم زمان با من یه خانمی از اهواز اومده بود تمام شرایطش مثل من بود فقط اون دک ...

بارانا جان دقیقا مثل من دیگه روز پنجم بی بی چک اون خانمی که باهم انتقال داده بودیم مثبت شد من منفی. حالا هم خدا داند یکی از دوستان آزمایش روز ۱۴ منفی بود روز ۱۶ مثبت شد

بارانا جان دقیقا مثل من دیگه روز پنجم بی بی چک اون خانمی که باهم انتقال داده بودیم مثبت شد من منفی. ...

خیلی دلم گرفت.اما ببین نوشین جان آخه بی بی روز۵خیلی واقعا زوده.امروز روز۱۲ من بود دیگه اگر میخواست نشون بده باید نشون میداد.

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
خیلی دلم گرفت.اما ببین نوشین جان آخه بی بی روز۵خیلی واقعا زوده.امروز روز۱۲ من بود دیگه اگر میخواست ن ...

آخه جنینت ۳ روزه بود اگر جنینت ۵ روزه بود فرق میکرد . ۲ روز هم ۲ روزه 

من حالتو میفهمم خیلی هم میفهمم اما صبر کن نیت کن توسل کن به خانوم رباب اگر میتوتی روز حضرت علی اصغر روزه بگیر