2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045348 بازدید | 684460 پست
سلام عزیزم مگر شماهم dfiبالاست؟

نه ب ما گفتن آزمایش تانل نیاز نیست. الان نمیدونیم بالاس یا نه. آزمایش ندادیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هنوز هیچی معلوم نیست هااا، اینا برای انرژی مثبته     میکرو کردم. منتظر نتیجه ام

آره عزیزم متوجه شدم. انشالله خیر باشه کار خوبی کردی خریدی. خیلی هم قشنگن. گرید جنین ها هم ک خداروشکر خوب بوده، انشالله جشن بارداریتو بگیری😘😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من اطلاعات خاصی ندارم. روزی که رفتم برای انتقال، بعد اینکه جنین شناس عکس هاشونو نشونم داد گفت ...

ممنونم عزیزم دستت دردنکنه..من سن جنین هام همش ۴روزهه هست..ان شاالله ک خیره..توام دوقلو بارداری به امیدخدا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم هنوز هیچی معلوم نیست هااا، اینا برای انرژی مثبته     میکرو کردم. منتظر نتیجه ام

دارچین جون نوشتی اوضاع اسپرم همسرت خوب نیست.. یعنی چقدر بد؟ فاکتوراشو میدونی؟ همسر خودم بی نهایت بد😫 

ممنونم عزیزم. ایشالله برای هممون      

ان شاالله به امیدخداااااا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام عزیزم دکتر نصر وقتی مشکل از مرد باشه هم خوبه؟ احساس میکنم خیلی مشکل مردان براش مهم نیست 

آقایون باید جدا زیر نظر اورولوژیست ویزیت بشن اغلب مرکزهای خوب متخصص خوب دارن 

من فکر میکنم کسایی که تو این راه سریع تر نتیجه میگیرن مشکل از خانم هست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

وووی دختر چقد نانازه خدایایییی من ان شاالله تنش کنی عزیزم..هوس کردم سفارش بدمم کجا سفارش دادی چند؟