2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
دارچین جون روز اول فقط اندازه یه سکه کوچیکقهوه ای صورتی بود.با شیاف قظع شد فرداش گلاب به روت خیلی بب ...

درد زیر شکم؟ نه ندارم. فکر کنم الکی اگه زور بزنم به خودم تلقین میکنم که دارم، اما راستش تا الان حس نکردم.

فقط گفتم یکم کمرم درد میکنه.

مورد من منظورت رنگش هست؟ ببین دیروز چند مرتبه خیلی سوسکی لباسم لک شد. یه ساعت بعد شیاف، خیلی ببخشید، (بقیه ادامه شو نخونن   ) مواد شیاف که اومد قهوه ای بود! بعد دیگه لک نداشتم. تا دوباره امروز حدود ساعت 7:30 با مواد شیاف رنگ قهوه ای اومد   این شیاف هم که تا وقتی دراز بکشی میمونه، تا پاشی همش میریزه بیرون. میگم نکنه اصلا اثر نکنه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهار جون اگه کیفیت جنینها پایین باشه حتی ممکنه تا 5 رو هم تو یک بسته بگذارند دوستم پارسال پانکچر شد ...

آها الان فهمیدم ممنون از توضیحت گلم😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
هرسه مثبت یامنفی؟

منفی...ولی مثبت یا منفی شدن در نتیجه گیری تاثیری نداره ...چون من هم علائمی که میگن نشونه مثبت بودنه رو داشتم و هم علائم منفی...خودتونو درگیر این حرفا و علائم نکنید.

درد زیر شکم؟ نه ندارم. فکر کنم الکی اگه زور بزنم به خودم تلقین میکنم که دارم، اما راستش تا الان حس ن ...

نه اثر که داره میگن انداز01سرسوزنش اون مواد اصلی هست بقیش قر و فرشه که اون سر سوزن جذب میشه نترس.آره مثل همینی که تو میگی عینا من یه جا خوندم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام به روی ماهت امروز ۵ صبح با درد شدید بلند شدم یعنی جیغ میکشیدم تا همسرم بره شربت معده بخره و بی ...

عزیز دلم، من نگران شما هستم.. خواهش میکنم برو دکترت رو ببین. این علائم تو دسته علائم هایپر قرار میگیره.

نه نمیگم اره هر دفعه رفتم جز دفعه اول فقط با خودش سونو شدم خیلی وارده مرسی که معرفیش کردی 🤗🤗😘😘

فدات خواهش میکنم🐣🌷 

۸ شهریور وقت داشتی ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زی زی جون یه سوال عزیزم من پارسال تیر ماه که آزمایش ذخیره تخمدان دادم ذخیره ام ۲/۸ بود حالا که بیشت ...

عزیزم با توجه به اینکه فقط ۵ تا تخمک دادی فکر نکنم از ذخیره تخمدانت چیزی کم شده باشه مثلا شاید تا حالا شده باشه ۲۲٫۷ یا ۲٫۶ که خیلی ناچیزه

آخه میدونی من خودم پارسال قبل پانکچر تو بابل آز دادم ذخیرم ۳٫۴ بود...۱۱ تا تخمک دادم دوبارم انتقال دادم که منفی شد

سه چهار ماه بعد که رفتم رویان برای پانکچر دوباره همون آزمایش قبلیمو بردم براشون قبول کردن ازم،،،،بهشون گفتم من یه بار بعد آز دادن پانکچر شدم ۱۱ تا تخمک دادم نباید دوباره آز جدید بدم؟؟؟

گفتن نه بابا با یه بار پانکچر مگه چقد ذخیرت کم شده نمیخواد دوباره آز amh بدی منم دیگه ندادم

حالا شمام نگران نباش عزیزم ۵ تا دونه تخمک که چیزی نیست هنوز کلیییی تخمک داری،،،برو تو سیکل اصلا هم استرس نداشته باش کلی تخمک میدی انشاالله