2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
آخه تصورشم برات قابل باور نیست که بدونی من 17 بار انتقال جنین داشتم  بعد 10سال و 7ماه باردار ش ...

وای خدای من 😢الهی بمیرم  عزیزم چه قدر سختی کشیدی  اصلا قابل باور نیست ایشالا خدا واست معجزه کنه

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت به همسرت دارو بده حتما  آخه چرا dfiبه این مهمی رو قبول ندارن ...dfiیعنی دی ان ای وژن اسپر ...

خودم هم واقعا نمیدونم ،نه به اون شوری نه به این بی نمکی ،به نظر من هم مهمه ولی خوب درمان داره نه اینکه سریع پیشنهاد اهدایی بدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
از کجا بدونیم مشکل انتقادی و ایمنی رو؟چه آزمایشی باید انجام بدیم؟؟

آزمایش داره دیگه به دکترت بگو برات مینویسه 

من سالها سرما نمیخوردم اصلا و همیشه با ی حس غروری میگفتم بدنم قویه نگو مشکل ایمنیه بالا داشتم البته جدیدا انگاری رفع شده چون آزمایش دادم ظاهرا مشکلی نیست ولی انعقادی مشکل دارم تالاسمی مینور هم هستم هرچی خوشبختی توی عالمه خدا به من بخشیده .179 قدمه وزنمم 107کیلویه هرکی منو میبینه میخنده میگه با این هیکل کم خونی داری؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان عزیزم ،شبتون بخیر. ،بچه های عزیز لیانا و زینبی کسی ازشون خبر داره من از بچه های پارسال ه ...

سلام عزیزم خوبی؟در چه حالی باردار شدی؟لیانا جون مجددا بارداره زینبی جونم پسرشو به سلامتی به دنیا آورده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم اگر سوزن کوچیک داره دور نافی هست، هواگیری هم نمین ب ...

سلام خوبین ؟میشه یه سوال ازتون بپرسم

من چهارشنبه 29انتقال داشتم روز6ام عصرلکه بینی پیداکردم قهوه ای .روز7زیادشدازقبل سه تاشیاف 100مصرف میکردم که روز7گفتنددوتا آمپول اصاف کن ودوتاشیاف کم کن الان روز8قطع نشده ولی کم شده روز7لک ها قرمزوقهوه ای بودامروزسیاه وقرمزبنظرتون داروهاموادامه بدم یابی خوده

پس من چندین ساله باردارم...اخه زمستونم بخاری روشنه گرمم میشه شدید خاموش میکنم سردم میشه شدید😁😁 شو ...

پس من هرگز باردار نیستم و نمیشم خخخخ

آخه من دائم گرممه

گلوله گلوله برفم بیاد من جز تاپ چیزی نمیپوشم

آره حتما. روز چندم رفتی؟ لاله سرخ بتاش ۵۷ بود. الان ماشالا پسرش برای خودش مردی شده

51 بود