2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ممکنه به کیسه اب بخوره؟من رو بازو خیلی دردم میاد

من خودمم همش با این قضیه درگیرم ،،، هربار میرم دکتر اینو میپرسم دکترم هم با یه لبخند میگه نه هیچی نمیشه والا من جفتمم قدامیه همش می ترسم که بخوره به کیسه یا جفت ، نمیدونم چرا با اینکه بارها دکترم گفته چیزی نمیشه نمیتونم اصلاً اطمینان کنم ، دیشب برای اولین بار به بازو زدم دیگه چون شکمم بزرگ شده میترسم به جنین بخوره ،، راستی میشه به ران پا هم تزریق کرد ولی نمیدونم اون دردش در چه حده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جون واقعا حرفی ندارم که تسکینت بده جز همدردی ...ماها خوب درد همدیگه رو میفهمیم.منم مثل تو از دک ...

شایدم خواسته ی ما زیادیه نمیدونم  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میخوای لباس های بچه منو تن بچه نوشین جون کنی؟؟     البته که قابلشو نداره    

وااااایییی ببخشید هرچی ریپلای کردم نشد و چون داشتم پستارو پشت سرهم میخوندم اشتباه نوشتم نوشین.....اینم به فال نیک میگیریم که ایشالا هردوتون قراره که مامان ورووجکای شیطون بشین ایشالااااا 

اخ آخ ..چقدر مثل همیم! درکت میکنم عزیزم تیاراجون بی تارف هرچی هوس کردی و دلت خواست بگو من برات درست ...

قربونت عزیزم لطف داری ، این قضایا آدمو دلگیر میکنه و چیزهای خوبی نیست و آدم دلش نمیخواد برای کسی پیش بیاد منم نمیخوام هیچ کدوم از دوستان طعم این قضایا رو بچشن با اینحال وقتی شما و چندتا از دوستان هم گفتید این قضایا براتون پیش اومده و درک میکنید حس سبکی بهم دست داد که حداقل چندنفر هستن که درکم کنن و شرایطمو متوجه بشن که حرفم از روی تنبلی یا توقع بیجا نیست 

دوست خوبم الان فقط به اون جنین عزیزت فکر کن...شمایی که خدا نعمت مادر شدن رو بهت هدیه داده حتما همیشه ...

ممنونم عزیزم ، دقیقا منم دلم خوشه به همین بچه و همیشه دعا میکنم که همه دوستان تو هر شرایطی که هستن این روزهای بارداری  رو تجربه کنن و خدا هم یه گوشه چشمی به من و بچم داشته باشه و بچمو صحیح سالم بهم برسونه ،، ان شالله به حق این ماه عزیزم به زودی زود همه خانمهای آروزمند فرزند دامنشون سبز بشه 

لی لا جان قلب چند هفتگی تشکیل میشه؟

ببین من یه جا خوندم باید 50 روز از اولین روز آخرین پریود گذشته باشه. فکر کنم هفته شش و هفت. بعضی جاها هم نوشته تا 8 هفته هم جا داره

البته نمیدونم چقد درسته

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
با آزمایش تانل متوجه شد بالاست؟ اگه برات امکانش هست داروهایی ک دکتر داد رو بهم بگو

اره عزیزم یه پودر بود که صبح قبل صبحانه و قبل شام با آب اسمش رو یادم نیست 😐با نصف کلومیفن هر شب