2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
آخ ثمین جان گفتی داغم تازه شد زمان دانشجویی پدر بزرگم نمیذاشت برم خونمون خونه اونا نزدیک دانشگاه بو ...

چیزایی ک الان گفتی کاملا توی شخصیتت دیده میشه و اینو این مدت حس کرده بودم❤ خداروشکر انتقالت خوب بوده منتظر جواب مثبت باش👶👶

شوهرم همیشه میگه: 

هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که از امروز رفتم سرکار...یعنی گفتم برم حداقل یه کمردردی بگیرم بلکه بگم نشونه ایی چیزیه...هیچییییی ...

ببخش عزیزم اما خیلی خندیدم به اینکه خواستی کمردرد بگیری   

منم تو شرایط شماهام. فقط یکم خودمو با چرت و پرت سرگردم میکنم. الانم داشتم بادمجون سرخ میکردم. با اشتها یکیشو خوردم، به خودم گفتم فکر کن هوس بارداری باشه    حالا من کلا عاشق بادمجونمااا

من که اسم دکتر میاد ناخودآگاه اشکم سرازیر میشه همش میگم خدایا به کدامین گناه منو مستحقه اینهمه زجر و ...

بچه ها این فکرها رو بریزید دور. داشتن و نداشتن هیچ چیز نشونه لیاقت یا بی لیاقتی نیست.

دنیا پر از درد و رنج و غمه! میلیون ها آدم الان تو دنیا هستن که چیزی برای خوردن ندارن، دنیا بر پایه عدالت نیست و اینو باید بپذیریم.

پس بیخودی تو زندگی خودتون دنبال دلیل نگردید.

نخندیدا.من هنوز انتقالم ندادم.ان شاالله ماه آینده.از الان دارم اطلاعات جمع میکنم.    

ای جاااااانم ...ایشااااااالللااااااااااا بحق شش ماهه حسین 

من سفره حضرت علی اصغر تو اتاقم انداختم اگر قابل باشم هرروز برات دعا میکنم عزیزم 

راستی چندتا تخمک وجنین شد؟اگر دوسداشتی البته بگو 

کجا میکرو کردی 

میگم زینب جان من بعد سزارین میتونم خودم پاشم به کارهام برسم و به بچه برسم دیگه.نه؟'البته اینکه کمک ل ...

ملیکا جون مثل همیم. منم کمک ندارم اصلا. غصه نخور بچه بیاد از این سخت تر نمیگذره. خدا سایه پدر مادرت رو سلامت حفظ کنه. سارا جونم دست تنها بود. منم مادرم به رحمت خدا رفتن، خواهرامم که هر کدوم زندگی خودشون رو دارن. به خانواده همسرمم راحت نیستم. مادرشون که نزدیک 90 سالشونه، خواهرشونم هیچ کاری نکرده منتش رو میذاره. خدای مام بزرگه. انقد نی نی کار داره که وقت نمیکنی به این چیزا فکر کنی اصلا یا نگران بخیه هات باشی

طفلی خواهر من که زایمان کرد مادر شوهرش اینا اومدن 10 روز خونه اش موندن، این بیچاره ازشون پذیرایی هم مجبور بود بکنه. مامان من تو کما بود. دیدم اونا به روی خودشون نمیارن، روز هفتم کاچی درست کردم رفتم بهش دادم، مادر شوهرش قیامت به پا کرد که به ما توهین کردین. خواهرم بچه رو برداشت بیاد خونه مامانم، مادرشوهرش انقد کشیدش اینور اونور بخیه هاش باز شد!! 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من کولرو خاموش میکنم گرمم میشه، روشن میکنم سردم میشه. آیا علایم بارداریه؟    

فکر کنم دارچین جون. خودم خسته شدم!! خاموش میکنم عرق میکنم، روشن میکنم لرز میکنم

شیرینی رو آماده کن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزدلم الهی ک بحق‌حضرت ام البنین بزودی بیا بگی‌منم‌ازمایشم مثبت شده بچهها..قربون‌دل شکستت منم یه من ...

ای جانم قربون دل شکستت عزیزم کاملا درکت میکنم ممنون از از دعا قشنگت الهی به حق همین ماه عزیز همه  با نور امید خدا تو دلهامون خبر تیتر دار شدنمون رو بدیم

الهی آمین

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
     الهی دیگه دلت نشکنه اشکم بند نمیاد اصلا

قربون اشکات  برم خواهرم مرسی از دعا قشنگت خدا هیچکس ناامید نکنه خدا مراده دلت رو بده عزیز دلم 

دوستان اندمترین برای هر ۲۱ قرص یک اپلیکاتور داره

یعنی باید از یک اپلیکاتور برای تمام اون قرصها استفاده کرد؟

و اینکه چقدر میشه اپلیکاتور رو داخل برد(به من گفتن تا انتها!خطری نداره؟)

@تیاراتیام   @زینبی_بابا    

الان دیگه نمیخوری عزیزم؟ اخه شنیدم بعد انتقال باید خورده بشه

الان نمیخورم پرولاکتین ۱۲۰۰ بود یه ام آر آی از مغزم گرفت و قرص داد بعد مصرف قرص یک هفته بعد آز داد نرمال شده بود 

روژان جون قبول باشه انشالله بخدا منم همین فکرارو دارم اخه خیلی دلم میخاد ثمره عشقمون رو ببینم بعد ب ...

قربونت برم عزیزم  ایشالا عزیزم  چرا که نه به سلامتی اون روزا میبینی 😍😍😍

کامپکت و کامپکت مولارا  من نفهمیدم  چی بود ولی موقع انتقال  گفت ۲ تاش که همون کامپکت ها باشه ۵روزه اس و یدونه ۲روزه توکل به خدا