2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
به همسرم گفت بدن بغلم اول اون قسمت داخلی رونش رو چنان نیشگونی بگیرم که خدا میدونه . بخدا بچه میبینم ...

آخی الهی بگردم.میفهمم ایشالله خدا۲تا باهم بزاره تو بغلت

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم میدونم  امروز رفتم پیشش  ببین عارفی بداخلاقه ولی اینجوری بهت نمیگه که برو بیرو ...

نظرشون چی بود؟

اصولا دکتر عارفی با شرایط مریض درمان رو شروع میکنه حالا یا نتیجه میگیره یا نه ولی همون اولش تو دل طرفو خالی نمیکنه

خدایا شکرت
اره عزیزم میدونم  امروز رفتم پیشش  ببین عارفی بداخلاقه ولی اینجوری بهت نمیگه که برو بیرو ...

ابن سینا رفتی پیشش؟اگه اونجا رفتی که آره همینطوریه تو اتاقی یهو میبینی مریض بعدی اومد.ایشالله که هر چی به صلاحته بشه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
به نام خدا  عوارض دارو ها و جوریدن در خود است صدق الله العلی الظیم😍😍😍😍

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
هرسال شب سوم محرم  مادرشوهرم ۶۰۰ غذا  میده هیت امسال به خاطر کرونا کنسل شد ولی چون عادت کر ...

روژان جون قبول باشه انشالله

بخدا منم همین فکرارو دارم اخه خیلی دلم میخاد ثمره عشقمون رو ببینم بعد بشینیم با ذوق و شوق اجزا صورتشو تحلیل کنیم ک ب کدوممون رفته👶

و بزرگترین ترسم اینه ک با جنین خودمون، باردار نشم.

عزیزم ی بار جنینای منم گذاشتن تا روز پنجم ولی همشون اوت شدن. داخل نتیجه میکرو یکی از جنینارو نوشته بود کامپکت یعنی متراکم.. شما پرس و جو کردی منظورشون از دو تاجنین کامپکت برای شما چی بوده؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خیلی هم سواد نداره بخدا فقط کار انتقالش خوبه، اونم از زرنگیشه . کیس هایی رو انتخاب میکنه که درصد مو ...

دکتر رزاقی هم خیلی دکتر خوبیه برای انتقال و سقط مکرر عالیه 

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
به معنای واقعی درمونده شدم

ثمین جون نمیدونم چی بگم که دلت آروم بشه 

واقعا سخته سخت 🥺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره😭😭

ببین احتمال داره دو تاش گرفته اول و بعد یکیش رشد نکرده و به همین خاطر بتا دو برابر نشده 

نگران نباش به نظرم دو روز دیگه همون آزمایشگاه بتا رو تکرار کن انشالله که میره بالا